Turgay Beşyıldız iSTİFA ETTİ

Yedi yıldan  beri Kuzey RD-TV A.Ş. nin Genel Müdürlüğünü yapan ve aynı zamanda Karambol Programı yapımcısı olan Turgay Beşyıldız, görevinden istifa etti… Beşyıldız “Bu kurumdaki  kısmetimiz buraya kadarmış, yönetim kurulumuzun tümüne ve bugüne kadar bize

Turgay Beşyıldız  iSTİFA ETTİ


Yedi yıldan  beri Kuzey RD-TV A.Ş. nin Genel Müdürlüğünü yapan ve aynı zamanda Karambol Programı yapımcısı olan Turgay Beşyıldız, görevinden istifa etti…

Beşyıldız “Bu kurumdaki  kısmetimiz buraya kadarmış, yönetim kurulumuzun tümüne ve bugüne kadar bize her türlü destek veren  herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turgay Beşyıldız, dün akşam Kuzey TV'de canlı yayınlanan Karambol Programı'nın sonunda bir veda ve teşekkür konuşması yaparak görevinden istifa ettiğini söyledi…

Beşyıldız “Bu kurumdaki kısmetimiz buraya kadarmış, yönetim kurulumuzun tümüne ve bundan önceki ve şu andaki çalışma arkadaşlarımıza, rogramcılarımıza, konuklarımıza ve reklamlarıyla bugüne kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz ay içerisinde de yine aynı kurumunda, bir kişinin işine son verilmiş, üç kişi de kendi istekleriyle istifa etmişti.

Şu anda 18 kişinin görev yaptığı, Kuzey TV ve aynı çatı altındaki Kuzey FM, 15 yıldan beri Trabzon ve ilçelerinde yayın yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor