Tuncay Bekiroğlu: Bomba geliyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, "İlk bombayı Zokora'yı alarak yapmıştık.Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı ama

Tuncay Bekiroğlu: Bomba geliyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, "İlk bombayı Zokora'yı alarak yapmıştık.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, "İlk bombayı Zokora'yı alarak yapmıştık. Yeni transferimiz de çok fazla gündem yapacak" dedi. Bekiroğlu'nun bahsettiği ismin Klose veya Diego olabileceği belirtildi.

Trabzonspor, transferde flaş isimleri kadrosuna katmayı amaçlıyor. Sevilla'dan Zokora'yı transfer ederek kadrosunu güçlendiren bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere daha imza atmayı planladıklarını söyledi. Bekiroğlu, ilk bomba transferlerini Zokora'yı alarak gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yeni transferlerimiz çok fazla gündem yapacak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Bekiroğlu'nun bahsettiği flaş transferlerin Miroslaw Klose veya Diego olabileceği belirtildi.

İtalyan basınındaki iddialara göre Trabzonspor'un Klose'ye yıllık 3. 5 milyon Euro önerdiği ve bu fiyatı Avrupa'da hiçbir takımın veremeyeceği vurgulandı. Klose'nin de Lazio'nun teklifine rağmen Trabzonspor'a gitmeyi kabul edebileceği belirtildi.

Bu arada Alman basınında yer alan iddialara göre bordo mavililer, Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Diego'yu da yakın takibe aldı. Ancak futbolcunun 12 milyon Euro'luk bonservis bedeli transferin gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gözüküyor. Bordo mavililer, Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için de kulüp başkanını ikna etmeye çalışıyor.

Şenol Güneş'in bu transferin gerçekleşmesini çok istediği vurgulandı.

Ceyhun Bursa'ya, Ozan Trabzonspor'a
Trabzonspor'un çok istediği Ozan İpek için Bursaspor'la görüşmeler sürüyor. Bu futbolcu için Bursaspor'a yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetim, yeşil beyazlılarla bonservis bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Ozan İpek'in de Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesi üzerine bu konuda önemli adımlar atmak isteyen bordo mavililerin, önümüzdeki günlerde Bursaspor'a resmi sözleşme teklifinde bulunması bekleniyor. Bu arada Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Ceyhun Gülselam'ın da Bursaspor'a transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

MEHMET EREN GÜNDEMİ
Bordo mavililer Kayserispor'un sözleşmesini feshettiği Mehmet Eren'i transfer etmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon için kadroda bir derinlik oluşturmayı amaçlayan bordo mavililer, bu futbolcuyla önümüzdeki günlerde masaya oturmayı planlıyor. Mehmet Eren'in de Trabzonspor'a gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler