"Tüm TS'yi büyücüye getirelim"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nı kazanma arzusunda olacağını söyledi.      Turkcell Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçlarla 9. sırada yer alan bordo-mavililer, ilk etapta Ziraat Türkiye Kupası'nda,

"Tüm TS'yi büyücüye getirelim"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nı kazanma arzusunda olacağını söyledi.
    

Turkcell Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçlarla 9. sırada yer alan bordo-mavililer, ilk etapta Ziraat Türkiye Kupası'nda, Denizli Belediyespor, Ankaragücü, Galatasaray ve Orduspor'un yer aldığı gruptan çıkmayı ve daha sonra da kupayı müzesine getirmeyi amaçlıyor. 
 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un lige zirve hesabıyla başladığını belirterek, ''Şu anda da devam ediyor. Tabii ki Beşiktaş mağlubiyeti, bu anlamda çok önemli bir yara olmamalıydı. Oyun olarak bakıldığında galip geleceğimiz bir maçı maalesef kaybettik. Ancak Trabzonspor, üst sıralarda yer almak için son haftalara kadar mücadelesini sürdürecek ve Avrupa Kupaları'na katılma şansını arayacaktır'' dedi. 

 Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Trabzonspor, epeyce bir aradan sonra tekrar bu kupayı kazanma arzusunda olacaktır. Çekilen kuralara baktığımızda, belki en zor gruptayız. Ama kupada iddialıysanız, bu zor gruptan çıkmak gerekir. Trabzonspor'un kadrosu, gücü bu gruptan çıkacak seviyededir. Trabzonspor, umuyoruz ki Türkiye Kupası'nda en üst sırada yerini alacaktır'' diye konuştu.
    
     -YATTARA'NIN İFADELERİ- 
     
Hacısalihoğlu, Yattara'nın kulüp başkanı Sadri Şener konusunda 'Başkana sahada cevap vereceğim' şeklinde basında çıkan açıklamalarına ilişkin olarak ise şunları söyledi:
     ''O ifade sivriltilmiş bir ifade. Yattara'ya, 'başkanın size söylediklerine cevap verecek misiniz' diye soruldu. Onun da 'ben futbolcuyum, futbolumla cevap vereceğim' sözleri, 'sahada başkana cevap veririm' şeklinde sivri bir ifade olarak yansıtıldı. Bir futbolcunun, kim olursa olsun, başkan aleyhinde bu tarz konuşmasına müsaade etmeyiz. Böyle bir oyuncuyu kadromuzda barındırmayız. Ancak Yattara, ifadesinin basında çıktığı gibi olmadığını beyan etti. Bizim de tanıdığımız bildiğimiz Yattara, bu tarz söylemde bulunmaz.''
    
     -LİSTE HAZIRLIKLARI- 
     
Hacısalihoğlu, yönetim kurulunun seçim kararı almamasına karşın bazı kişilerin liste hazırlığında olmasının normal olduğunu da kaydederek, ''Bu sadece bizle ilgili değil, bu tür kulüplerde böyle çalışmalar yapılır. Gayet de normaldir. Bu işi iyi yapacağına inanan arkadaşlar varsa böyle hazırlıkta olmasından mutluluk duyarız. Demek ki Trabzonspor, ilgi duyulan, popüler bir konumda, durumda'' ifadelerini kullandı.
    
     -''YATTARA BÜYÜCÜ İLE DÜZELECEKSE BÜTÜN TAKIMI GÖNDERELİM''- 
     
Hacısalihoğlu, bordo-mavili takımda özellikle son dönemlerde olumsuz gelişmeler yaşanması ve sağ ayak bileğindeki sakatlığı bir türlü geçmeyen Yattara'nın, ülkesinde ''büyücüye'' gittiği yönündeki haberlere ilişkin olarak da şunları söyledi: 

 ''Şayet Yattara, bu büyücü ile düzeliyorsa bütün takımı gönderelim. Tabii ki, bu işin esprisi. Trabzonspor, çok yakın izlenen, basına açık bir kulüp. Trabzonspor'da her şey konuşulup tartışıldığı için bunlar kriz şeklinde değerlendiriliyor. Oysa futbol takımlarında 25-30 tane genç arkadaşımızın durumu göz önüne alınırsa bu tarz problem sayılabilecek hadiselerin olması doğal. Bunların basın yoluyla kamuoyuna yansıtılması sonrası yorumlar oluyor. Yorumlara cevap oluyor. Sonra cevaplara yorum oluyor. Trabzonspor'da sorun bu. Ancak çözülemeyecek, halledilmeyecek, Trabzonspor'a büyük anlamda zarar verecek sorun yaşandığını düşünmüyoruz.'' 
    

Hacısalihoğlu, Tjikuzu'nun hastalığı nedeniyle çalışmalarda yer almadığını belirterek, ''Birkaç dün daha antrenmanlara katılmayacak. Giresunspor ile yapılan hazırlık maçında da hastalığı nedeniyle forma giyemedi. Bu futbolcunun oynayıp oynamayacağı da teknik direktörün kararıdır'' diye konuştu. 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor