Tüm başkanlar buluşacak!

Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolundaki değişiklikler, gelişmeler, Türk futbolunun sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere, 10 Eylül Çarşamba günü Fenerbahçe Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde geniş katılımlı sempozyum niteliğinde bir toplantı düzen

Tüm başkanlar buluşacak!

Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolundaki değişiklikler, gelişmeler, Türk futbolunun sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere, 10 Eylül Çarşamba günü Fenerbahçe Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde geniş katılımlı sempozyum niteliğinde bir toplantı düzenleyecek..


Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde; Kulüpler Birliği Vakfı çatısı altında yapılmasına karar verilen toplantıya Türk futbolunun her kademesinde emek harcayan Türkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve 2. Lig'in tüm guruplarında yer alan futbol kulüplerinin başkanlarının davet edildiğini bildirdi.

Toplantıda, tüm kulüp başkanlarının söz alarak kulüplerin sorunlarının, Türk futbolunun gelişimi hakkındaki görüşlerinin, karşılaşılan sorunlar hakkında ortak çözüm önerilerinin tartışılmasının planlandığını kaydeden Gümüşdağ, ''Ayrıca toplantıda yeni yasal düzenlemeler ve bu düzenlemelerin uygulanmasında öne çıkan aksaklıkların çözümüne yönelik fikir alışverişlerinin yapılması düşünülmektedir. Saat 10.00'da başlaması planlanan toplantımızın her görüşe yer verilmesi amacıyla tüm gün sürmesi öngörülmüştür.

Toplantı sonrasında katılımcıların bir arada bulunacağı iftar yemeği yenilmesi ve daha sonra aynı gün oynanacak olan Türkiye-Belçika (A) milli müsabakasına gidilmesi planlanmıştır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler