TÜFAD’tan Kenan İskender Duyarlılığı!

Trabzon futboluna çok uzun yıllar hizmet etmiş çok değerli büyüğümüz, abimiz Kenan İskender’in adını veriyoruz.

TÜFAD’tan Kenan İskender Duyarlılığı!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, mayıs ayında yapılacak olan Antrenör seminerine 6 Ekim 2015 tarihinde hayatını kaybeden Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski Asbaşkanı iş adamı Kenan İskender’in adını verecek.

Haber61 TV’de yayınlanan Kısa Pas programına konuk olan, TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz zorunlu bir seminerimiz var. C, B ve A lisanslı antrenörlerimiz katılacak. Daha önce A lisanslı arkadaşlarımızı İstanbul’da veya Antalya2da güncellemeye tabi tutuyordular. Bir günlüğüne oraya gidiyordular. Kendileri için çok da büyük masraf oluyordu. Biz bunun bölgesel olmasını istedik ve neticede bunu mayıs ayında burada gerçekleştireceğiz. Bu kursun adı bizim için çok önemli. Trabzon futboluna çok uzun yıllar hizmet etmiş çok değerli büyüğümüz, abimiz Kenan İskender’in adını veriyoruz. Kenan İskender Zorunlu Eğitim semineri olacak. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Kenan Abimizin adını vereceğiz. Bu bizim için bir onurdur. Şereftir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler