TÜFAD'tan anlamlı ziyaret!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şubesi Halil İbrahim Alioğlunu ziyaret ettiTÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve Bilal Çetinkaya, TÜFAD eski yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Trabzonspor’un eski idari menajeri Halil İbrahim

TÜFAD'tan anlamlı ziyaret!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon şubesi Halil İbrahim Alioğlunu ziyaret etti

TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve Bilal Çetinkaya, TÜFAD eski yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Trabzonspor’un eski idari menajeri Halil İbrahim Alioğlu’nu Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hasta yatağında ziyaret ederken, gerek TÜFAD gerekse Trabzonspor’un idari işleri için Ankara’yı mesken tutan Alioğlu “35 gündür bu hastaneyi mesken tutum” deyince duygulu anlar yaşandı. 

TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Halil hoca İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve aramıza katılır. Bu konuda Allah acil şifasını versin” dedi.

hia.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor