TÜFAD'IN tercihi yerli Antrenör

TÜFAD TRABZON ŞUBESİ “MUSTAFA REŞİT AKÇAY “BASIN AÇIKLAMASITürkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yazılı bir basın açıklaması yaptı. TÜFAD Trabzon şube Başkan Nurettin Balaban imzalı yazılı basın bildirisinde Trabszonspor'un yabancı ant

TÜFAD'IN tercihi yerli Antrenör

TÜFAD TRABZON ŞUBESİ “MUSTAFA REŞİT AKÇAY “BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yazılı bir basın açıklaması yaptı.

 TÜFAD Trabzon şube Başkan Nurettin Balaban imzalı yazılı basın bildirisinde Trabszonspor'un yabancı antrenörlerden bu güne kadar bir yarar görmediğini belirtti

TÜFAD'IN ACIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE

 Trabzonspor futbol tarihine baktığımızda Trabzon şubemize kayıtlı  Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol  Güneş , İlyas Akçay, Ali Kemal Denizci,  Giray Bulak, Sadi Tekelioğlu,Turgay Semercioğlu, İhsan Gündüz Derelioğlu ,Ahmet Özen, Ünal Karaman, Tolunay Kafkas ve Mustafa Reşit Akçay hocalarımızTrabzonspor’da  teknik direktörlük görevi yaptı.

Trabzonspor futbol tarihinde 2.ligden süper lige çıkışı, 6 süper lig,1 TFF Süper kupa,8 Türkiye Kupası,7 Cumhurbaşkanlığı kupası,5 Başbakanlık kupası,1 Kıbrıs Barış Kupası ile toplam 29 kupanın  26 sı Trabzonlu antrenarlerle kazanıldı.

               Tüm bu Trabzonlu antrenörlerimizi ürettikleri futbolcularla Trabzonspor’a maddi ve manevi katkılarını ise tüm spor kamu oyu yakından bildiği kanısındayız.

               Bu süreçten sonra yukardaki gerçekler ışığında  TÜFAD  camiası olarak yabancı antrenörlerin Trabzonspor’un dokusuyla uyuşmadığı  gerçeğinden yola çıkıyoruz.  Derneğimize üye olanlar  içinde Dünya üçüncülü yaşamış teknik adamımız Şenol Güneş olmak üzere toplam 26 puro lisanslı antrenörümüz vardır.  Puro lisanslı bir teknik adamın yanında  Hami Mandıralı ve teknik kadronun göreve devamının, Trabzonspor’u daha fazla maddi ve manevi zararlardan uzak tutacağı düşüncemizi tüm spor kamuoyuna saygı ile bildiririz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor