TÜFAD'ın sorunları konuşuldu

TÜFAD futbolun dünyadaki, Türkiye'deki ve ilimizdeki gelişiminin değerlendirilmesi konulu bir Panel düzenledi. Panele konuşmacı olarak TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban , eski A Milli takım antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu ve Giray Bulak konuşmacı olarak katıld

TÜFAD'ın sorunları konuşuldu

TÜFAD futbolun dünyadaki, Türkiye'deki ve ilimizdeki gelişiminin değerlendirilmesi konulu bir Panel düzenledi. Panele konuşmacı olarak TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban , eski A Milli takım antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu ve Giray Bulak konuşmacı olarak katıldı.Ayrıca panele konuk olarak Trabzonspor'un eski milli futbolcusu Orhan Çıkrıkçı' da konuk olarak katıldı.

Nurettin Balaban panelde şu sözlere yer verdi'Trabzonspor'un geçmişindeki başarılarına bakıldığında Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer vardır.Bunlar özbeöz Trabzonlu dur.Bizim şuanda da başarılı hocalarımız vardır.Ancak bunu Türkiye'de kimse görmüyor'dedi.

Ayrıca panele katılmak için Ankara'dan Trabzon'a gelen Giray Bulak şöyle konuştu'Dünya da artık spora 250 milyar Euro aktarıyor. Bizde hala kendimizi neden başarısız oluyoruz diye sorguluyoruz. Önce insanın annesi, babası ve kardeşi spor yapacak.

Tesisleşme başarı için çok önemli. Sporcularımıza mutlaka değer vermemiz lazım. Bakın olimpiyatlarda 8 altın madalya kazanan Michael Phelps'in 27 tane antrenörü var. Bizde böyle bir şey olsa kıyamet kopar'dedi. Panelden sonra TÜFAD yönetimi tarafından konuşmacılara ve dinleyicilere iftar yemeği verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor