Tüfad'dan Şenol Güneş'e ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şubesi Dünya 3.lüğü unvanına sahip Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'i kaldığı otelde ziyaret etti.

Tüfad'dan Şenol Güneş'e ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon şubesi Dünya 3.lüğü unvanına sahip Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş'i kaldığı otelde ziyaret ederek Bursaspor'a oynattığı futboldan dolayı kendisi ile gurur duyduklarını ifade ettiler.

Şenol Güneş'e TÜFAD yönetim kurulu adına Bordo mavi Güllerden Oluşan bir buket ve ayrıca üzerinde "Saltanatlar ve imparatorluklar gün gelir yok olur,ancak Güneş dünya var oldukça her zaman var olur,dünya futbolunun Güneş'i"yazılı bir plaket sunan TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban ; "Şenol Güneş hocamız Trabzon futbol antrenörlerini en zirvede temsil eden teknik adamlarımızın başında geliyor.Bizde ona olan güvenimizi ve hak ettiği Değeri vermeye çalışıyoruz" ifadesinde bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor