TÜFAD'dan efsaneye ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi üyeleri, bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde anjiyo olan Trabzonspor’un efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’ya

TÜFAD'dan efsaneye ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi üyeleri, bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde anjiyo olan Trabzonspor’un efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’ya “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

TÜFAD yönetim kurulu adına Nurettin Balaban, M. Nedim Karadeniz ve Coşkun Kantekin, Ahmet Suat Özyazıcı’ya yaptıkları ziyarette yanlarında getirdikleri ve üzerinde “Hastalandın yalnız kaldık, bizi yalnız bırakma” ifadesi bulunan çiçek götürdü. Bu jestin Özyazıcı’yı duygulandırdığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor