TÜFAD'dan Arsinspor'a ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına Nurettin Balaban, Çoşkun Kantekin ve Temel Sağlam Arsinspor futbol takımı ve teknik heyetini idman sahasında ziyaret ederek tatlı ikram etti.Ziyaret ile ilgili TÜFAD Trabzon şubesinden yapılan basın açıklamasında

TÜFAD'dan Arsinspor'a ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına Nurettin Balaban, Çoşkun Kantekin ve Temel Sağlam Arsinspor futbol takımı ve teknik heyetini idman sahasında ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Ziyaret ile ilgili TÜFAD Trabzon şubesinden yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer veridi.

"Trabzonspor kendi insanı ve bu kentin takımları ile büyük olmuştur. Geçmişte profesyonel takım sayısına baktığımızda 7 olan bu sayı bu gün 5 takıma düşmüştür. Bu sayının azalması Trabzon futboluna büyük zararlar vermektedir. Bu zararın daha da büyümemesi için TÜFAD Trabzon şubesi olarak maddi ve manevi olarak gücümüz nispetinde Arsinspor’un yanında olduğumuzu, Raşit Çalık hocamız, teknik kadrosu ve futbolcularının vermiş oldukları olağan üstü mücadeleden gurur duyduğumuzu onlara ifade etmeye çalıştık. Temennimiz odur ki inşallah Arsinspor, 1461 Trabzon ligde kalır ve Düzyurtspor 2.lige çıkar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler