TÜFAD'dan Antrenörlere eğitim semineri

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, üyesi olan antrenörler için 2 yılda bir düzenlenen 'Zorunlu Gelişim Semineri'ni yaptı. Trabzon Ortahisar Belediyesi çok amaçlı salonunda yapılan ve saat 09:30'da başlayan seminere TÜFAD Trabzon Ş

TÜFAD'dan Antrenörlere eğitim semineri

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, üyesi olan antrenörler için 2 yılda bir düzenlenen 'Zorunlu Gelişim Semineri'ni yaptı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi çok amaçlı salonunda yapılan ve saat 09:30'da başlayan seminere TÜFAD Trabzon Şubesi anlamlı bir davranış sergileyerek Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzon sporuna büyük katkılar sağlayan Trabzonspor eski Asbaşkanı, iş adamı Kenan İskender'in ismini verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu, Trabzonspor eski Başkanı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer, seminere ismi verilen Kenan İskender'in oğlu Murat İskender, Trabzonspor eski oyuncusu Hüseyin Çimşir, Şenol Güneş'in Trabzonspor'da görev yaptığı sırada yardımcılarından olan Turgut Kural'ın yanısıra Trabzon ve Gümüşhane'den 400 kadar antrenör seminere katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminerin başında TÜFAD Trabzon Şubesi Kenan İskender adına seminere yaptığı katkılardan dolayı oğlu Murat İskender'e plaket verirken plaketi Özkan Sümer takdim etti. Plaket töreninin ardından Kenan İskender'in hayatını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu.

Başkan Hayri Tekelioğlu, seminer öncesi yaptığı konuşmada "Trabzonspor ve Trabzon sporunun duayen ismi Kenan Abimiz adına verdiğimiz seminerin bütün antrenör arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

Daha sonra ise Özkan Sümer hazırlanan slayt ve videolarla katılan antrenörlere bilgiler verdi. Sümer'in ardından seminerin iknci bölümünde TFF eğitimcisi Coşkun Süer ve Dç.Dr. Mehmet Özçağlayan antrenörlere eğitim verdi.

1-20160529122959.jpg

1-20160529163523.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor