TÜFAD'dan açıklama

TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin BALABAN antrenör kursları için  önce Ankara TÜFAD Genel Merkezi sonrasında TFF Riva’daki Futbol  Eğitim Müdürlüğüne giderek Trabzon şubesine bağlı antrenörlerin kursları ile bir dizi görüşmelerde bulundu. TÜFAD Trabzon

TÜFAD'dan açıklama
TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin BALABAN antrenör kursları için  önce Ankara TÜFAD Genel Merkezi sonrasında TFF Riva’daki Futbol  Eğitim Müdürlüğüne giderek Trabzon şubesine bağlı antrenörlerin kursları ile bir dizi görüşmelerde bulundu.
 
TÜFAD Trabzon şubesinden yapılan yazılı açıklamada yıllardır TÜFAD Genel Merkezi olarak  antrenör kursları için uğraş veriyoruz. TFF  FGD   sürekli değişmesi kurs kriterlerinin değişimine de sebep oluyor. Bu değişim sürekli amatörde çalışan antrenörlerin alehine oluyor
 
Ülkemizde 18.000’e yakın futbol antrenörünün %90’ı Amatör takılarda hizmet veriyor.Bizim mücadelemiz ülkemiz  profosyonel takımlarda çalışarak maddi ve manevi kazanımlar elde eden 600-700  futbol antrenöründen  daha çok amatör takımlarda çalışan sosyal güvencesi olmayan,maddi  kazanımı  yok derecede olan ve bir üst kursa gitmeleri hayal gibi görünen 10.000’e yakın futbol antrenörü içindir.
TÜFAD Genel Merkezi olarak TFF ile yapılan çalışmalar neticesinde en son çıkan talimatnamede TFF C’den  UEFA B’ye katılabilmek için amatörlerde çalışan antrenörler konusunda iyileştirme yapılmıştır.
 
Bu iyileştirmede gönüllü antrenörler ve başarılı teknik adamlara  hassasiyet gösterilmiştir.Bu talimatlar sonrasında Düzyurtspor’da 4 sezon boyunca peş peşe şampiyonluklara imza atan üyemiz Ömer ORTAKUDAŞ başarılı teknik adamlar kriterinden dolayı  bugün itibari ile UEFA B Kursuna çağrılmıştır. TÜFAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu olarak burada yapmış olduğumuz mücadele Ömer Ortakudaş  hocamız için bir ayrıcalık değil  bu gibi Başarları yaşamış ve yaşatmış teknik adamlar içindir. Bundan sonraki süreçte bu gibi başarılara imza atan teknik adamlara da bir üst kursa gidebilme yolu açılmıştır.
 
Bu konuya duyarlı olan başta Türkiye futbol direktörü Fatih Terim 0lmak üzere her an yardımlarını bizden esirgemeyen Hamza Hamzaoğlu ve Yücel Uyar hocalarımıza TÜFAD Trabzon şubesi olarak teşekkür ederiz.
 
 TFF Riva tesislerinde  Fatih Tekke ,Yücel UYAR, İsmet KAMAK, Mehmet EKŞİ ve  Mustafa GÜLEN hocaları ziyaret eden Balaban daha sonra belinden ameliyat olan TFF efsane başkanı Haluk Ulusoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak.Tüm spor kamuoyuna saygı ile bildirilir.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor