TÜFAD'da büyük buluşma

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzonspor’un teknik direktörü Hami Mandıralı ile sabah kahvaltısında, ayrıca Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile öğle yemeğinde bir araya geldi.Balaban; Trab

TÜFAD'da büyük buluşma

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzonspor’un teknik direktörü Hami Mandıralı ile sabah kahvaltısında, ayrıca Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Balaban; Trabzonspor’un bugün gelinen noktada şartlar ne olursa olsun, kulübün Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna ve geçmişinden bugününe kadar olan tüm değerlerine sahip çıkılmasının her Trabzonsporlunun en önemli görevi olduğunu belirterek, ünlü bir düşünürün “tarih ile efsanenin amacı birdir, geçmişi anlatır, bugünü öğretir, gelecek hakkında fikir verir” sözünü hatırlattı.

Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer’in Trabzonspor’un tarihi olduğunu belirten Balaban, “bir efsane olup, milli takımlarda, yurt dışında ve ülkemiz futbolunda 300'e yakın gol atan Trabzonspor’un her yaş gurubunda formasını giyen Hami Mandıralı ise bu tarih ve efsanelerin bugünüdür. Geçmişimizde 7 lig şampiyonluğu ve sayısız kupayı Trabzon kökenli değerlerimiz elde etmiş ise, Trabzonspor’un geleceği hakkında fikir sahibi olmaya gerek yok, gelecek yine kendi insanının genlerinde saklıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler