TÜFAD Trabzon tutulmuyor

Geçen yılın şampiyonu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon Şubesi  veteranlar takımı 3 maçını da kazandı.TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban ve veteranlar takımı Antalya’nın Side ilçesinde yapılacak olan Veteranlar turnuvasına katı

TÜFAD Trabzon tutulmuyor

Geçen yılın şampiyonu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon Şubesi  veteranlar takımı 3 maçını da kazandı.

TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Nurettin Balaban ve veteranlar takımı Antalya’nın Side ilçesinde yapılacak olan Veteranlar turnuvasına katılmak için bu şehire gittiler.

Bu yıl 56 TÜFAD şubesinden 18 takımın katıldığı turnuvaya Trabzon kafilesi Trabzonspor’un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok, Bekir Barçın, İlyas Akçay, İhsan Derelioğlu, Kaleci Antrenörü Adnan Karahan, Ali Nail Timurçioğlu, Mehmet Kulaksızoğlu, Turgut Kural, Fatih Tekke, Hüseyin Çimşir, Olkan Yavruoğlu, Mustafa Güven, Mehmet Salih Gül, Mustafa Şahin, Erdoğan Kurt, Rıfat Genç, Selim Tonbul, H. İbrahim Bekiroğlu, Hüseyin Beldüz, Temel Sağlam, Yasin Mandıralı, Cengiz Eyüboğlu, Sedat Kalaycı, Adnan Tonyalı’dan oluşan bir grupla katıldı.

Geçen yıl şampiyon olan kadrodan Hami Mandıralı, Bahattin Güneş, Mehmet İpek, Serdar Şahin ve Burhan Özçilingir takım çalıştırdıklarından, Ömer Uzun ve Selahattin Diyadin ve Necati Özçağlayan ise rahatsız olduklarından bu yılki turnuvaya katılamadılar.

Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir’in 40 yaş altında oldukları için Trabzon takımında oynayamadıkları ancak  TV’de yayınlanacak olan şöhretler karmasında forma giyecekleri belirtildi..

TÜFAD Trabzon Şubesi başkanı Nurettin Balaban burada yaptığı açıklamada Selçuk Akçay’ın antrenörlüğünü yaptığı Trabzon TÜFAD şubesinin bu güne kadar oynadığı 3 maçı 2-1 /3-1 ve 4-1’lik skorlarla kazandığını belirterek, “Burada öne çıkan takımlar arasında İstanbul, Bursa ve Ankara takımlarını sayabiliriz. Özellikle Trabzon’un yetiştirdiği ünlü iş adamlarından Atacan Aksoy’un takımı olan Ankara takımı yıllardır bir arada oldukları için çok iyi. TÜFAD Trabzon olarak yarın Bursa ile yarı final oynayacağız. Buraya gelirken bizlerden maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Trabzonspor kulübüne, Başkan yardımcılarından Murat Türköz’e ve özellikle kulübümüzün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Trabzon kafilesi adına teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor