TÜFAD: "Namuslu davranmaya..."

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi’nden, eski başkan Nurettin Balaban’ın yaptığı açıklamalara ve bazı köşe yazarlarına cevap geldi. TÜFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde TÜFAD eski başkanının gerçek dışı, anlamsız ve tu

TÜFAD: "Namuslu davranmaya..."

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi’nden, eski başkan Nurettin Balaban’ın yaptığı açıklamalara ve bazı köşe yazarlarına cevap geldi.

TÜFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde TÜFAD eski başkanının gerçek dışı, anlamsız ve tutarsız beyanları bizleri üzmüştür. Bizlerin hiçbir değerle veya büyüğümüzle sorunumuz olmamakla beraber hepsine saygıda kusur etmeyecek kültür ve terbiyeye sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. Basın ve sosyal medya önünde TÜFAD yönetimini değerlerimizle, büyüklerimizle karşı karşıya getirip çatıştırma anlayışında olan kim varsa hepsini kınıyor ve namuslu davranmaya davet ediyoruz.

Genel Merkez seçimlerine katılan değerli TÜFAD üyelerini, kendi üst kurul delegeleriyle karşılaştırıp, küçümseyen, aşağılayan onları piknikçi, lokalci ve temsil kabiliyetinden yoksun gören, adam yerine koymayan eski TÜFAD başkanını ve onun uzantılarını kınıyor, ahlaklı olmaya davet ediyoruz.

Sürekli eleştiri, hakaret ve yalan beyanlarla ortamı germeye çalışan eski başkana sormak isteriz. Sen hangi yüzle bizim etkinliğimize katılacaksın, hakaret ettiğin üst kurul delegelerine, 390 oy almış TÜFAD Yönetimine lokalci, piknikçi diyeceksin bizleri değerlerimizle karşı karşıya getirmeye çalışacaksın, 13 yıldır başkanlık yaptığın kuruma hakaret edeceksin, ondan sonrada bizden davet bekleyeceksin. Sayın Başkan bu anlayışa kapımız kapalıdır.

Bizi dizayn etmek isteyen bazı köşe yazarlarına şunu söylemek isteriz. Gücünüz ve kaleminiz bizleri dizayn etmeye yetmez. Saldırı kimden gelirse gelsin, onurlu, namuslu duruşumuz bozulmayacak ve doğruları yapmaya devam edeceğiz. Yolumuzu değiştirecek kadar korkak ve kişiliksiz olmadığımızı belirtir sevgi ve saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor