TÜFAD karması sahaya indi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon şubesinin düzenlemiş olduğu 1994-1998 doğumlu yaş gruplarında, amatör sporculardan oluşturulan karma faaliyete geçti.

TÜFAD karması sahaya indi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD)Trabzon şubesinin düzenlemiş olduğu 1994-1998 doğumlu yaş gruplarında, amatör sporculardan oluşturulan karma faaliyete geçti.

Her sene geleneksel hale gelen, gerek yurt içi gerek yurt dışında maçlar oynayarak profesyonele aday sporcuların bir araya getirildiğini ifade eden TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, Trabzon 1. ve 2. Amatör Küme’den oluşan 24 kişilik kadro ile bu sene kadromuzu oluşturduklarını ve sporcuların bir nevi reklamını yapmak daha iyi noktalara gelebilmesini sağlamak için mücadele ettiklerini belirtti.

Karmayı daha önceden planladıklarını belirten Tekelioğlu, “Araklı 1961 takımının müsabakalarının uzaması, Play-Out müsabakalarının geçe sarkması yüzünden şimdi fırsat bulabildik. Her sene olduğu gibi bu sene de sporculara vitrin olma şansı veriyoruz. Samsun ve Ordu TÜFAD karmalarının oluşturuldu. Onlarla karşılaşmaların yanı sıra 20-25 Haziran tarihler arasında ya Dinamo Tiflis, ya da Batum ile maçlar yapılacak. Son 10-15 yıldır yurt dışı organizasyonu yapılmıyordu buna da son verdik. Önümüzdeki günlerde daha iyi futbol yaşantısı sunmak için oluşturduğumuz kadroda ilk idmanı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Sezon öncesi böyle organizasyonların oyuncular üzerinde olumlu etki bıraktığını ifade eden TÜFAD Karması Teknik Sorumlusu Fikret Acuner, “Ramazan ayından sonra hemen hemen her takımımız sezonu açacaktır. Her takımdan gelecek vaat eden oyuncuların olduğu bir kadro ve yaş itibari ile önümüzdeki yıllarda kendilerinden atak beklediğimiz isimler.. Hem sporcuların kendi takımlarında kamp öncesi hazırlığı hem de diğer il ve ülkede yapılacak maçlarda kendilerini tanıtma adına güzel bir imkan.. Gerisi onlara kalmış ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor