TÜFAD Başkanı Balaban'dan Öztürk'e ziyaret

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban ve TÜFAD yönetim kurulu üyesi Trabzonspor eski Teknik direktörü Giray Bulak  Akçaabat futbol kulübü başkanı Zeki Öztürk’ü Ankara’daki sahibi olduğu Sebat Proje Müh.Tic.Ltd. şirketinde ziyaret etti.Ziyaret sonras

TÜFAD Başkanı Balaban'dan Öztürk'e ziyaret

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban ve TÜFAD yönetim kurulu üyesi Trabzonspor eski Teknik direktörü Giray Bulak  Akçaabat futbol kulübü başkanı Zeki Öztürk’ü Ankara’daki sahibi olduğu Sebat Proje Müh.Tic.Ltd. şirketinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Balaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Trabzonspor’un 6 lig şampiyonluğu elde ettiği yıllardaki efsane kadrosuna bir çok yıldız futbolcu kazandıran, Cumhuriyet’le yaşıt Akçaabat Sebatspor’un yerel lige düşmesi sonrası, Akçaabat ismini profosyonel liglerde yaşatabilmek için uğraş veren Zeki Öztürk gibi spor adamlarına Trabzon futbolunun ihtiyacı olduğunu ve bu isimlerin giderek çoğalması için bu gibi değerlerin  değerli kılınması gerektiğinin altını çizmek isteriz.

Bu pencereden baktığımızda bu gün Arsinspor’un  yönetimsel sıkıntılardan dolayı ligde kalmak için ortaya koyduğu olağan üstü mücadelenin yanı sıra biraz geriye baktığımızda Akçaabat Sebatspor, Araklı, Sürmene ve Beşikdüzüspor’un  yerel liglere düşmesinin futbol kenti olan Trabzon futboluna ülkemiz genelinde yaşattığı olumsuz tablo ortadadır.

Trabzon’da yönetici bulmanın gittikçe zorlaştığını belirten Balaban, koskoca şirketine bile kulübünün ismi olan “SEBAT”ismini veren Zeki Öztürk gibi bu işe gönül verenlerin Trabzon futbolu için önemini tüm spor kamuoyunun taktirlerine bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor