TÜFAD Başkanı Balaban'dan Erdem'e cevap

ASKF Başkanı Cahit Erdem tarafından, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban‘ı hedef alan basın açıklamasına Nurettin Balaban’dan yazılı basın açıklaması geldi.TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında şu ifa

TÜFAD Başkanı Balaban'dan Erdem'e cevap

ASKF Başkanı Cahit Erdem tarafından, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban‘ı hedef alan basın açıklamasına Nurettin Balaban’dan yazılı basın açıklaması geldi.

TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

ASKF Başkanı Sayın Cahit Erdem’in şahsımı hedef alan basın açıklamasını 4 madde altında toplayarak tüm spor kamu oyununun dikkatlerine sunmak istiyorum.

Sayın Cahit Erdem Bey bana hitaben spor kamuoyuna yapmış olduğu basın açıklaması şöyle;

1-Eski Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Akyazı’daki temel atma töreninde kimler tarafından yuhalandığı ve yuhalatıldığı açıktır. Bu arkadaşlar ile fotoğraf çektirme yerine ASKF’nin bu konudaki görüşleri ve yaptıkları öğrenilmeye çalışılsaydı daha gerçekçi olunurdu kanısındayız.

2-Mehmet Baykan’a TÜFAD Başkanının aslı olmayan dedikodulara yönelik eleştiri yapması haddine düşmemiştir.

 3-TÜFAD Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığım görüşmelerde kendileri bu tür açıklamaları doğru bulmadıklarını ifade etmişlerdir.

4-Nurettin Balaban’ın; TÜFAD yönetimi üzerinden değil şahsi açıklamalar yaparak medeni cesaretini göstermelidir diyor.

Şimdi ise TÜFAD yönetim kurulu olarak yapılan açıklamayı 4 madde altında toplayarak tüm spor kamuoyunun dikkatlerine sunmak istiyorum.

1-Basına yansıdığı kadarı ile TÜFAD yönetim kurulu üyemiz ve aynı zamanda Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürümüz Cemalettin Yazıcı’nın görevinden alınacağına dair gerekçe olarak eski spor Bakanı Sayın; Suat Kılıç’ın yuhalanması ve törene katılımın az olması gösteriliyor ise,

İnsana sormazlar ’mı; Bu şehirde tek suçlu Cemalettin Yazıcı’mı. TC Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bu kadar önemli bir yatırımın temel atma töreninde bu kentin Bakanı, Milletvekilleri, İl ve İlçe yönetimleri, şehrin Bürokratları, Belediye ve Belde Başkanları bu tören için ne yapmışlar. Hangi spor taban birliği ile irtibata geçmişler.

2-ASKF Genel Başkanlığı, TFF yönetim kurulu üyeliği yapmış bir genel müdür eğer Trabzon futbol Taban Birlikleri arasından (TÜFAD, ASKF, HAKEM VE GÖZLEMCİLER, TRABZONSPOR’LU PROFOSYONEL FUTBOLCULAR, SAHA KOMSERLER VE AMATÖR FUTBOLCULAR DERNEĞİ) sadece ASKF ile toplantı “YAPMIŞ İSE” o zaman kendisine bağlı olan il müdürünün arkasında durarak görevinden alınmasına izin vermemeli.

3-Sayın Mehmet Baykan şunu çok iyi bilmeli ki kendisinin de yer aldığı, TFF eski Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar yönetim kurulunun istifasını isteyen basın açıklamasına Cemalettin Yazıcı’nın da yer aldığı TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu imza atmamıştır.

4-Bizler TÜFAD camiası olarak Bürokraside, bir kamu görevlisi bir göreve nasıl atanıyor ise, bir gün gelip o görevden alınmasının doğal olduğunu bilecek kadar donanıma sahip bir camiayız.

 Sayın Cahit Bey; Şimdi hangi medeni cesareti kastediyorsan; Trabzon Maçka 1958 doğumlu Osman oğlu Nurettin Balaban olarak kafanın içindeki cesaretin karşılıyla size cevap veriyorum.

Ben sizin beni hedef alan açıklamanızı okudum ve size basın yolu ile cevap vermek yerine sizi arayarak saat 13.00 de aradım ve ASKF ‘deki makamınızda görüşmek için randevu istedim. Siz ise 15.00 de gelirim dediniz gelmediniz. Şimdi Nurettin Balaban olarak öncelikle şu iyi bilmeni isterim. Önünde ölüm bile olsa haksızlık karşısında hukuk ve medeni üslup ilkeleri içersinde hak edene hiç tereddütsüz söz söyleme haddimi bu dünyada bu üslupla sorgulayacak en son kişi siz olursunuz.

TÜFAD yönetim kurulu üyeleriyle görüştüm diyorsun, eski Spor Bakanının kimler tarafından yuhalandığı ve yuhalatıldığı açıktır diyorsun, bu arkadaşlar ile fotoğraf çektirdiğimi söylüyorsun. Demek oluyor ki bunu yapanları biliyorsunuz. Eğer zerre kadar vicdanınız var ise; Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürlüğü döneminde gece gündüz çalışması yüzünden evinin yolunu unutan Cemalettin Yazıcı haksızlığa uğratılarak Elazığ iline gönderiliş haksızlığını önlememize katkı sağlamak istiyorsanız bu isimleri resimleri ile birlikte Sayın Mehmet Baykan beye yazılı olarak gönderin ve bu haksızlığı önleyin.

 Sonra’da Nurettin Balaban olarak sizden ricam; Sayın Mehmet Baykan’ın da yönetiminde bulunduğu Sayın Mehmet Ali Aydınlar yönetim kurulunun istifası için yazılan basın açıklamasına TÜFAD olarak imza atmak üzere beni bizzat telefonla arayanı ve ayrıca insanları töhmet altında bırakmama adına, görüştüğünü ifade ettiğin TÜFAD yönetim kurulu üyelerini, eski spor Bakanını yuhalayanları ve yuhalatanları, bunların hangisi ile fotoğraf çektirdiğimi çık açıkla.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor