TTF'den Aykut Hoca'ya sert yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu ve İcraa Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın "Federasyon Yönetimi'nde futboldan anlayan Cüneyt Tanman var. Kendisine büyük bir saygı ve güvenim var. Maçlarımızı tek t

TTF'den  Aykut Hoca'ya sert yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu ve İcraa Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın "Federasyon Yönetimi'nde futboldan anlayan Cüneyt Tanman var. Kendisine büyük bir saygı ve güvenim var. Maçlarımızı tek tek izlesin akışta bir sorun varsa gereken kararı versin" sözlerini değerlendirdi.

Cüneyt Tanman, "Aykut Kocaman çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insan. Benimle ilgili sözleri mutluluk verici; ancak bu davada maç izleyerek karar vermek söz konusu olamaz" dedi.

BİREYSEL OLARAK KARAR VERMEMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ

Kocaman'ı çok iyi anladığını vurgulayan Tanman, "Belki de Aykut Kocaman'ı en iyi anlayan benim. Onun hissettiklerini zamanında ben de hissettim. Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Bütün sezon çalışıyorsunuz. Emeğinizi ortaya koyuyor, sıkıntılı günlere göğüs geriyorsunuz, sonunda bir başarı ortaya çıkıyor. Fakat çalıştığınız kulüpte yer alan ya da yanında, çevresinde yer alan kişilerle ilgili bir takım iddialar var. Aykut Kocaman bir komutan olarak, içerisinde bulunduğu ruh hali çerçevesinde açıklamalar yaptı. Bunu son derece doğal karşılıyorum; ama istediğini yapmam ya da olayı böyle çözmemiz mümkün değil" diye konuştu.

MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ

Cüneyt Tanman, olayın bireysel kanaatler ya da maç izleyerek çözülemeyeceğini ifade ederek, "Ortada delil ve bulgular var. Soruşturma ve tutuklamalar var. Karar bu olgular referans alınarak verilecektir. Federasyonumuzun yeni yönetimi açısından da zor bir süreç. Hukuk kurulumuz var. Değerlendirme yapacaklar. Pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısına kadar çok daha fazla belge olacağını tahmin ediyorum. Üstelik biz muz cumhuriyeti değiliz. Uluslararası sorumluluklarımız var. UEFA ve FIFA'ya bağlıyız. Yönetim kurulumuz belge ve bulgular çerçevesinde ortak bir karar verecek" dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor