TS'yi yedekler zorluyor!

En istikrarlı kadroYarıştaki tüm rakipleri sezon başından bu yana sakatlık ve cezalar sebebiyle ciddi sorunlarla boğuşurken Trabzonspor'un bu açıdan yaşadığı rahatlık, Beşiktaş karşılaşması öncesinde Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Ersun Yanal'ı yine

TS'yi yedekler zorluyor!

En istikrarlı kadro

Yarıştaki tüm rakipleri sezon başından bu yana sakatlık ve cezalar sebebiyle ciddi sorunlarla boğuşurken Trabzonspor'un bu açıdan yaşadığı rahatlık, Beşiktaş karşılaşması öncesinde Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Ersun Yanal'ı yine sıkıntıya soktu! Zirve ortağının uzun süredir koruduğu ideal ilk 11'deki futbolcuların performansının kalecisinden forvetine kadar her geçen gün yükseliyor olması, yedek bekleyen isimlerin şans bulma olasılığını da giderek azaltıyor.

İdmanlar kıran kırana

Bu yöndeki en büyük sorun ise Norveç'ten transfer edilen Alanzinho cephesinde yaşanıyor... Deneyimli çalıştırıcı Ersun Yanal, Brezilyalı futbolcuya kadroda yer bulmaya çalışsa da Beşiktaş mücadelesinde Sambacı'nın yine ancak ikinci bölümde forma giyebileği öğrenildi. Devre arası kampında göz dolduran ve resmi mukavele imzalatılan Göksu ile Faty Papy başta olmak üzere Onur Recep Kıvrak, Barış Memiş gibi futbolcular da antrenmanlarda Yanal'ın dikkatini çekmeye çalışıyor.

İlk 18 bile zorlaştı

Trabzon'da Beşiktaş sınavı öncesinde ideal düzenin dışında çok sayıda alternatif mevcut olması Yanal'ın farklı planlar hamlesini güçlendiriyor. Kalede Slyva'nın yeri garanti olsa da Tolga ve Onur hazır bekliyor. Kalenin yanı sıra diğer mevkilerde de rekabet üst düzeyde. Barış, Ceyhun, Ferhat, Faty Papy, Göksu, Isaac, Giray ve Tayfun, bırakın ilk 11'i, ilk 18'e dahi girebilmek için çok çaba harcıyor. Bu arada teknik heyet kart sınırındaki Cale, Serkan, Umut, Selçuk ve Hüseyin'i uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler