TS'yi Yaktı Eleştirenlere Taktı

Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan sezonun ilk maçında maçın bitimine saniyeler kala sahaya atlayıp Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız'a saldıran, çıkan olaylar sonrası maçın tatil edilmesine ve Bordo Mavili kulübün 5 maç seyircisiz oynama cezasına ç

TS'yi Yaktı Eleştirenlere Taktı

Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan sezonun ilk maçında maçın bitimine saniyeler kala sahaya atlayıp Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız'a saldıran, çıkan olaylar sonrası maçın tatil edilmesine ve Bordo Mavili kulübün 5 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmasına neden olan fanatik taraftar, cezaevinden çıktığı gün bu kez kendisi hakkında konuşan eşinin kardeşine saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor ile Sivasspor arasında 12 Ağustos 2007 tarihinde oynanan 1. hafta maçında maçın bitmesine az bir süre kala kale arkası tribünden sahaya girerek Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız'a tokat attığı ve olaylara sebeb olduğu gerekçesiyle maçtan bir gün sonra 13 Ağustos tarihinde tutuklanarak cezaevine konulan Erdoğan Usta (26) çıkarıldığı ilk duruşmasında önceki gün serbest bırakıldı. Trabzon Bahçecik Cezaevi'nden 29 Ağustos günü çıkan Usta, aynı akşam maçta olaylara neden olduğu ve sorumsuz davrandığı gerekçesiyle kendisi hakkında konuşan eşinin kardeşi Ali Osman K.'nın (23) Akçaabat İlçesi'nde çalıştığı oto elektrikçisine gitti. Yanındaki annesi, babası ve beraberindeki 4 kişi ile birlikte Ali Osman K.'ya saldıran ve darp eden Erdoğan Usta, olay sonrası kaçarken, Ali Osman K. kendisine saldıranlar hakkında polise şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor