TS'yi Ne Hale Düşürdünüz

 Dünya futbolunun patronu, İspanya Futbol Federasyonu'na yazı göndererek, Trabzon'a gönderilen, ancak bordo - mavililerin almadığı 1 milyon doların Türk bankasında bloke edildiğini açıkladı.Recreativo'nun başvurusunu ve belgelerini inceleyen FIFA'nın soru

TS'yi Ne Hale Düşürdünüz

 Dünya futbolunun patronu, İspanya Futbol Federasyonu'na yazı göndererek, Trabzon'a gönderilen, ancak bordo - mavililerin almadığı 1 milyon doların Türk bankasında bloke edildiğini açıkladı.

Recreativo'nun başvurusunu ve belgelerini inceleyen FIFA'nın sorun çözülünceye kadar bu paraya dokunulmasını istemediği ifade edildi. İspanyollar, FIFA'nın bir ön karar çıkararak, Ersen Martin'in kendilerine geleceğine inanıyor. Bu duruma göre geçici lisans başvurusu yapan Recreativo'nun gönderdiği paranın, lisans çıkar çıkmaz Trabzonspor'a teslim edileceği vurgulandı.

Ancak İspanyol kulübünün, bordo-mavililer aleyhine centilmenlik dışı davranış nedeniyle davacı olmasından dolayı Karadeniz ekibine ceza gelebileceği, bunun da 1 milyon dolardan tahsil edilebileceği de ifade edildi.

Recreativo Huelva Başkanı Francisco Mendoza da Trabzonspor için İspanyol basınına çok ağır konuştu. Futbolda artık her şeyin doğal karşılanması gerektiğini söyleyen Mendoza, "Yıllardır profesyonel futbolun içindeyim. Hayatımda bu kadar fırsatçılık içeren bir transfer öyküsüyle karşılaşmadım" dedi.

Türk futbolunun her geçen gün adından sıkça bahsedildiği bir dönemde Trabzonspor'un futbola ihanet ettiğini belirten İspanyol kulübünün başkanı, "Ben diğer takımları bu suçlamamın dışında tutuyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler