TS'yi Kritik Günler Bekliyor

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yuhalamalardan ve gelen tepkilerden canının oldukça sıkıldığı, yönetimin de "Her zaman yanındayız" diyerek destek verdiği Doğan'a taraftarın sırt çevirmeye başladığı belirtiliyor.Trabzonspor'a ilk geldiği günlerde, 'Adam gibi

TS'yi Kritik Günler Bekliyor

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yuhalamalardan ve gelen tepkilerden canının oldukça sıkıldığı, yönetimin de "Her zaman yanındayız" diyerek destek verdiği Doğan'a taraftarın sırt çevirmeye başladığı belirtiliyor.

Trabzonspor'a ilk geldiği günlerde, 'Adam gibi adam Ziya Doğan' sloganları ile çağrılan Doğan, son zamanlarda transferde yapılan hatalar ve alınan sonuçların ardından kendisine olan desteğin büyük bir çoğunluğunu kaybetti.

Galati maçında ismi okunurken yuhalanan Doğan, Gürcistan U21 Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçı öncesi ismi okunurken, "Trabzonspor'un yeri doldurulamaz büyük teknik direktörü Ziya Doğan" diye anons edilince tribündeki taraftarların büyük bir bölümü bu anonsu yuhaladı.

Trabzonspor Başkan Ziya Doğan'a yapılan yuhalamaların doğru olmadığını belirterek, "Bunlar küçük ve bilinçsiz bir grup tarafından yapılıyor. Sezon açılış maçında bu tür olayların olması hiç hoş değil. Hocamıza sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

ALBAYRAK'TAN GİZLİ TEPKİ
Bu arada Başkan Nuri Albayrak'ın da 40. kuruluş yıl dönümü yürüyüşüne katılmaması, balodan erken çıkması ve dün akşam stattaki kutlamalara 1 saat geç gelmesine karşın şöleni yarıda bırakıp gitmesi dikkat çekti.

Bilindiği gibi Albayrak, bu sezon Intertoto Kupası'nda Avni Aker'de oynanan Otelul Galati maçında yuhalanmış ve istifaya davet edilmişti. Bu tezahüratlardan canı sıkılan Albayrak, Otelul Galati maçını tamamlamadan stadı terk etmişti.

Maçın ardından stattaki mini toplantıda, yöneticilerine gelen tepkilerinin canını sıktığını söyleyen Albayrak'ın, taraftarlarla yaşanan gerginliklerin artmaması için organizasyonlarda çok fazla gözükmemeye çalıştığı vurgulandı.

CEYHUN' A SAKİN OL UYARISI
Öte yandan dün akşam Gürcistan U21 futbol takımı ile oynanan maçta, gergin tavırlar sergileyen Ceyhun ile Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Gürcü futbolcularla bir kaç kez tartışan Ceyhun, Intertoto Kupası maçlarında da agresif tavırlar sergilemiş ve kırmızı kart görmekten ucuz kurtulmuştu. Bu futbolcuyla agresifliği konusunda uyarılarda bulunacak olan Doğan'ın, yönetimle de konuşarak Ceyhun hakkında bir rapor sunması bekleniyor.

Ceyhun'un ise yönetime agresifliğini gidereceğine dair söz vereceği ancak yönetimin '10 numara arıyoruz' şeklindeki açıklamalarından duyduğu rahatsızlığı da dile getireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor