TS'yi asla yalnız bırakmayacağız

Trabzonspor eski yöneticilerinden Ahmet Çubukçu, Bordo-mavili takımın yeni kurulan bir ekip olmasına rağmen, ligde önemli bir mesafe aldığını belirterek, Beşiktaş karşısında da takımın tüm camianın yüzünü güldüreceğine inandığını söyledi.Şampiyonluk yolun

TS'yi asla yalnız bırakmayacağız

Trabzonspor eski yöneticilerinden Ahmet Çubukçu, Bordo-mavili takımın yeni kurulan bir ekip olmasına rağmen, ligde önemli bir mesafe aldığını belirterek, Beşiktaş karşısında da takımın tüm camianın yüzünü güldüreceğine inandığını söyledi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir engel olarak görülen zorlu Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor camiası kenetlendi. Bordo-mavili takımda görev yapmış eski yöneticilerden ve Atay Aktuğ döneminin etkili isimlerinden Ahmet Çubukçu zorlu karşılaşma öncesi takıma moral verdi.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Ahmet Çubukçu, derbi karşılaşmalarında sonucu önceden kestirmenin kolay olmadığını ancak Bordo-mavili takımın İstanbul'da oynanacak olan zorlu karşılaşmada tüm camianın yüzünü güldüreceğine inandığını belirterek, "Trabzonspor yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ligde önemli bir mesafe kat etti. Bu kolay bir hadise değildir. Farklı kimliklerdeki oyuncuların kısa zamanda bir araya gelip kaynaşması zaman isteyen bir iştir ama bordo-mavili takım bu zamanı kısalttı ve kısa zamanda önemli bir yol aldı. Yönetimi ve teknik heyeti bu anlamda kutlamak ve destek olmak gerekir" dedi.

Şampiyonluk kelimesini telafi etmenin kolay ancak bunu uygulamanın ise uzun soluklu bir iş olduğunu belirten Çubukçu, "Bu yolda sadece iş teknik heyet, futbolcular ve yönetimi düşmüyor. Herkesin bu anlamda elinin taşının altına koyması gerekiyor. İş sadece Trabzonspor yönetimin ve teknik heyetine bırakarak mutlu sonun geleceğini beklemek yanlış olur. Camianın etkili isimlerinin takımın yanında olduklarını göstererek tüm lobi faaliyetlerinde Trabzonspor'un yanlız olmadığını ve arkasında büyük bir güç olduğunu göstermeleri gerekir" diye konuştu.

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş takımlarının kendi aralarında yaptıkları müsabakalarda sonucu önceden kestirmenin mümkün olmadığını belirten Ahmet Çubukçu, "Trabzonspor'un, istanbul'da tüm camianın yüzünü güldürecek bir sonuçla Trabzon'a döneceğine inanıyorum. Bordo-mavili takımın durumu bana göre Beşiktaş'dan daha iyi ve İstanbul'da rakibini yenebilecek gücte. Rakip karşısında puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum. Lig uzun bir maraton ve bu uzun yolda sonuç ne olur ise olsun, Trabzonspor'u asla yanlız bırakmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor