TS'yi 61 bin gülle karşılama

İstanbul'da bir fidan firması Trabzonspor'un Sivas'ı deplasmanda yenmesi halinde, Trabzonspor'u Trabzon havalimanında, renkleri bordo-maviden oluşan 61 bin gül ile karşılayacaklarını söyledi. Fidan Botanic Garden adlı firmanın Trabzonlu sahibi Muhammet Şi

TS'yi 61 bin gülle karşılama

İstanbul'da bir fidan firması Trabzonspor'un Sivas'ı deplasmanda yenmesi halinde, Trabzonspor'u Trabzon havalimanında, renkleri bordo-maviden oluşan 61 bin gül ile karşılayacaklarını söyledi.

Fidan Botanic Garden adlı firmanın Trabzonlu sahibi Muhammet Şirin, ulusal bir radyonun canlı yayınında, Trabzonspor'un Sivas'ı yenmesi halinde Trabzon'u bordo-mavi güllere boğacaklarını söyledi.

Marmara FM'nin canlı yayınına konuk olarak katılan Şirin şöyle konuştu:

“İstanbul'da yaşıyoruz ama aklımız fikrimiz Trabzon'da, Trabzonspor'da. Bu hafta sonu Sivas maçı Trabzonspor'umuzun geleceği açısından çok çok önemli. Ben Fidan Botanic Garden'in sahibi olarak ne yapabilirim diye düşündüm? Binlerce bordo-mavi renklerde güller hazırlattım. Eğer Trabzonspor Sivasspor'u Sivas'ta yenerse, bütün takımı Trabzon Havalimanında 61 bin gülle karşılayacağız. Bunun için hazırlığımız tamam, sadece Trabzonspor'un galibiyetini bekliyoruz.”

Aytekin Akay / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler