TS'ye Yattara müjdesi

Trabzonspor hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kampında bulunan Selçuk, Gökhan, ve Tolga katılmazken ülkesini

TS'ye Yattara müjdesi
Trabzonspor hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kampında bulunan Selçuk, Gökhan, ve Tolga katılmazken ülkesinin milli takım kampından dönen Song takımla birlikte çalışmaya çıktı.

Futbolcular idmanda düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaparken sakatlığı devam eden Yattara ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı. İdmanın büyük bir bölümünde dayanıklılık çalışması yapan Gineli futbolcu son bölümlere doğru ise topla çalışma yaptı. Yaklaşık 10 günlük aradan sonra topla çalışma yapan Yattara'nın idmanda her hangi bir ağrı hissetmemesi teknik heyet tarafından sevinçle karşılandı. Gineli futbolcunun yapılan tetkiklerden sonra Beşiktaş maçında oynama ihtimalinin oldukça yükseldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler