TS'ye taraftardan HES desteği

Trabzonspor'un da talip olduğu Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi'nin ihalesine kısa bir süre kala açıklama yapan Bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor için özveride bulunarak haklarından vazgeçenlerin varlığına karşın, durumu avantaja çevirmek isteyen çev

TS'ye taraftardan HES desteği
Trabzonspor'un da talip olduğu Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi'nin ihalesine kısa bir süre kala açıklama yapan Bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor için özveride bulunarak haklarından vazgeçenlerin varlığına karşın, durumu avantaja çevirmek isteyen çevrelerin olduğuna dikkat çekerek, 25 Kasım'da yapılacak olan ihalenin takipçisi olduklarını ifade etti.

Trabzonspor taraftarlarının kurmuş olduğu en büyük oluşum olan 'BordoMavi.Net-Trabzonsporlular Birliği', basın açıklaması yaparak, Trabzonspor için hayati önem taşıyan Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi ihalesinin takipçi olduklarını, Türk futboluna yaptığı katkıların artarak sürdürülmesi için ihalenin Trabzonspor'da kalması gerektiğini vurguladı.

Açıklamada, Trabzonspor'un yarıştığı rakiplerin sportif alanlar dışındaki hamleleri ve tüm camialarının kulis desteği ile endüstriyel futbol arenasında devlet
kaynaklarını en üst seviyede kullandığı belirtilerek, Trabzonspor'un da ona hayat veren topraklarının, akarsularının desteğini arkasına alması gerektiği kaydedildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İhaleye katılmak her kişi ya da kuruluşun yasal hakkıdır. Ancak, Trabzonspor için özveride bulunarak haklarından vazgeçenlerin varlığına karşın bunda ısrar, durumu avantaja çevirme gayreti anlamını çıkarır ki, bu hiç de şık durmamaktadır.

Her ne kadar ticari bir hamle olarak görülse de, Trabzonspor'un, Trabzon'a ve ülkemize maddi çıkarların çok ötesinde katkılar yaptığı ve Trabzonspor'a zarar geldiğinde taraftarının "sesinin ne denli gür" çıktığı unutulmamalıdır.

Taraftarlarımızın gözü kulağı bu ihalede ve bu süreçte yaşananlardadır. Trabzonspor'un uzun vadeli çıkarlarını çok yakından ilgilendiren bu süreci yakından ve dikkatle takip ediyoruz. Etmeye devam edeceğiz. 25 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalede sadece ve sadece Trabzonspor'umuza başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor