TS'ye Sümer'den kötü haber!

KÖTÜ HABER Trabzon'da Sümer'den kötü haber. Bordo-Mavililer'in İzleme Komitesi'nin başına getirdiği ve Brezilya'ya futbolcu izlemeye gönderdiği Özkan Sümer, yöneticilere arayarak, Ocak ayı için buradan transferin şuanda imkansız olduğunu söyledi. Sümer'in

TS'ye Sümer'den kötü haber!

KÖTÜ HABER

Trabzon'da Sümer'den kötü haber. Bordo-Mavililer'in İzleme Komitesi'nin başına getirdiği ve Brezilya'ya futbolcu izlemeye gönderdiği Özkan Sümer, yöneticilere arayarak, Ocak ayı için buradan transferin şuanda imkansız olduğunu söyledi. Sümer'in, “Bize direk katkı yapacak oyuncu lazım. Bu oyuncularda 8 ila 10 milyon $ arasında. Bu tabloda oyuncu alamayız. Uygun fiyatlardakiler ise, pek işimize yaramaz” dediği belirtildi.

RAPORUNU SUNDU

Türkiye'ye dönen Sümer'in yöneticiler ve Teknik Patron Ersun Yanal'a bu yönde raporunu sunduğu belirtilirken, yapılacak transfer zirvesinden sonra 'Ocak planı' için rotanın çizileceği ifade edildi. Yönetimin, Güney Amerika'dan umduğunu bulamaması nedeniyle Avrupa'da arayışlarını yoğunlaştıracağını belirtilirken, arzu edilen nitelikte oyuncunun bulunamaması durumunda transferin yapılmayabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor