TS'ye şampiyonluk görünüyor

Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bordo-mavili takımın bu sezon çok iyi bir performans sergilediğini ve şampiyonluk yolunun açık olduğunu belirtirken, "Eğer rehavet havası birkaç maç daha sürerse hüsran olur" diye konuştu..Best FM'den Özkan Öztü

TS'ye şampiyonluk görünüyor

Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bordo-mavili takımın bu sezon çok iyi bir performans sergilediğini ve şampiyonluk yolunun açık olduğunu belirtirken, "Eğer rehavet havası birkaç maç daha sürerse hüsran olur" diye konuştu..

Best FM'den Özkan Öztürk'e konuşan Yılmaz, bordo-mavili takımın bu sezon çok iyi bir performans sergilediğini ve şampiyonluk yolunun açık olduğunu söyledi.

Yılmaz, Trabzonspor'un sezona iyi başladığını belirterek, "Bence şu an büyük bir sorun yok. Yönetimde uyum var, taraftarla bütünleşme var. Son iki haftada alınan sonuçlar normal bence. Çünkü mevsim kış. Siz de bilirsiniz ki kötü hava şartları psikolojik olarak futbolcuları ve takımları etkiliyor. Bunu her takımda görebilirsiniz. Fenerbahçe'de de Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da hatta Sivasspor'da da var. Bundan sonra yarışın aynı heyecanla sürmesini bekliyorum" dedi.

Son dönemde formsuz gözüken Yattara'nın kalitesinin belli olduğunu belirten Yılmaz, "Alanzinho konusu çok tartışılıyor. Bu tür transferler her takımda yönetimin bilgisi dahilinde yapılır. Birkaç maçla değerlendirmemeli, biraz daha beklemek gerekir. Eğer rehavet havası birkaç maç daha sürerse hüsran olur" dedi.

Bordo-mavili takımın şampiyon olmaması için bir neden bulunmadığını belirten Yılmaz, "İyi bir kadro var. Eğer rakiplerden daha iyiysen zaten şampiyon olursun. Ama daha konuşmak için erken. Biraz daha beklemek lazım" dedi. Ersun Yanal'ın kalitesinin ortada olduğuna da değinen Yılmaz, "Şu an hocanın değişmesi gereken bir durum yok ortada. Gayet başarılı bir hocamız var" diye konuştu.

İstanbul'un 3 büyük takımına karşı alınan başarısız sonuçlarla ilgili olarak da konuşan Mehmet Ali Yılmaz, "Futbol bir oyundur ve kim iyiyse kazanır. Benim dönemimde öyle bir şey yoktu biliyorsunuz. Bu tür maçlarda hocanın verdiği taktik önemlidir, bunun nedenini şanssızlığa bağlamak hata olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor