"TS'ye oynamak için geldim

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ömer Aysan, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün ilk antrenmanına çıktım, çok sıcak bir ortam vardı. Buraya transferim biraz zor gerçekleşti. Son dakikalara kadar uğra

"TS'ye oynamak için geldim

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ömer Aysan, Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün ilk antrenmanına çıktım, çok sıcak bir ortam vardı. Buraya transferim biraz zor gerçekleşti. Son dakikalara kadar uğraştık. Sonuç olarak transferin gerçekleşmesi sevindirici. Buraya geldiğim için mutlu ve onurluyum. İnşallah bir an önce eksiklerimi giderip, takıma katılıp o heyecanı yaşamak istiyorum. Eski takımımla antrenman yapamadığım için biraz eksiklerim var” diye konuştu.

 

Ömer Aysan, rekabetten korkmadığını da vurgulayarak, “Benimle aynı mevkide oynayan Tayfun'da, Serkan'da kaliteli oyuncular. Fakat bu beni korkutmuyor. Çünkü bu takıma oturmaya gelmedim. Oynamak için geldim. Kendime inanıyorum. Eksiklerimi giderip takımdaki yerimi almak için elimden geleni yapacağım. Hocam nerede derse orada oynarım ancak kendimi ispatladığım yer sağbek” dedi.

 

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışından kopmadığını da söyleyen Ömer Aysan, “Şu an bir fark olabilir ama daha ligin 10. haftası. 24 haftada daha var.  Arada kapatılmayacak kadar büyük bir fark yok. Bu haftada oynamadan üç puanı alacağız. Takım içerisindeki birlikteliği sağladığımız taktirde ilerleyen haftalarda zirvedeki yerimizi alacağımızı düşünüyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor