TS'ye Kolombiyalı sihirbaz

Trabzonspor'da yeni sezon transfer çalışmaları hem yurt içi hem de yurt dışında aralıksız olarak sürüyor. Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri uzun süredir hakkında araştırma yaptıkları Kolambiyalı Daniel Curuz'un transferi için start verdi. Bord

TS'ye Kolombiyalı sihirbaz

Trabzonspor'da yeni sezon transfer çalışmaları hem yurt içi hem de yurt dışında aralıksız olarak sürüyor.

Bordo mavili ekibin transfer komitesi üyeleri uzun süredir hakkında araştırma yaptıkları Kolambiyalı Daniel Curuz'un transferi için start verdi.

Bordo mavililer eski teknik direktörleri Leekens'inde olumlu rapor verdiği Belçika ligi ekiplerinden Germinal Beerschot Antwerpen takımının 28 yaşındaki Kolombiyalı oyun kurucusunun transferi için girişimlere başladı.

DEMİR DEVREDE
Belçika'nın Antverpen takımında forma giyen ve aynı zamanda takım kaptanlığı görevini üstelenen Kolombiyalı futbolcu Antverpen taraftarları tarafından EL Magico lakabı ile çağrılıyor.Bu futbolcunun transferi için menejer Adnan demir aracılığıyla teklif getiren bordo mavili yönetim Belçika kulübünden cevap beklemeye başladı.

Orhan ÇAVUŞOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler