TS'ye Hainlik Yapanlar Var

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Trabzonspor Kulübü eski yöneticlerinden Hüsnü Hayali, Sivasspor maçındaki olayların Trabzonspor'un eski yöneticilerinin dengesiz, tutarsız ve tahrikkar demeçlerinin sonucunda yaşandığını söyleyerek, "Trabzonspor'a muale

TS'ye Hainlik Yapanlar Var


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Trabzonspor Kulübü eski yöneticlerinden Hüsnü Hayali, Sivasspor maçındaki olayların Trabzonspor'un eski yöneticilerinin dengesiz, tutarsız ve tahrikkar demeçlerinin sonucunda yaşandığını söyleyerek, "Trabzonspor'a mualefet adı altında hainlik yapanlar bunun hesabını verecektir" dedi.

Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayları İHA'ya değerlendiren Hüsnü Hayali, "Trabzonpor-Sivasspor maçında yaşanan üzücü olayların sorumluları, Trabzonspor'un onurlu taraftarları olamaz. Trabzonspor'un eski yöneticilerinin dengesiz, tutarsız ve tahrikkar demeçlerinin sonucunda beklenen yaşanmıştır.

Trabzonpsor'a mualefet adı altında hainlik yapanlar bunun hesabını verecektir. Kulüp içi bilinçsiz muhalefetin, Trabzonspor'a verdiği zarar oratadadır. Trabzonspor yenildiği zaman da misafir takımlara yaptığı ev sahipliği Türk spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. Herkesi sağduyulu olup kongre tarihine kadar takımın etrafında toplanarak yapıcı tavır takınması gerektir. Trabzonspor, bu sorunları aşabilecek büyüklükte bir kulüptür" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor