TS'ye büyük 'Onur'

Trabzonspor’un tartışmasız bu sezonki en formda ismi olan Onur Recep Kıvrak, performansıyla Avrupa’yı adeta salladı.Kulüpler bazında Şampiyonlar Ligi’nden sonraki en önemli organizasyon olan Avrupa Ligi’nde Onur, elemeler dahil forma giydiği 14 karşılaşma

TS'ye büyük 'Onur'

Trabzonspor’un tartışmasız bu sezonki en formda ismi olan Onur Recep Kıvrak, performansıyla Avrupa’yı adeta salladı.

Kulüpler bazında Şampiyonlar Ligi’nden sonraki en önemli organizasyon olan Avrupa Ligi’nde Onur, elemeler dahil forma giydiği 14 karşılaşmada 66 kurtarış yaparak, tüm dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli file bekçisi bununla da kalmadı, grup aşamasıyla birlikte bu organizasyonda Juventus maçları da dahil toplamda 49 kez rakiplerine gol izni vermeyerek bu alanda istatistiklerde 1 numara oldu. Bordo-Maviler’de sözleşmesini yeniledikten sonra da aynı performansla yoluna devam eden, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla Karadeniz ekibinin bu sezon yenildiği mücadelelerde bile en etkili isim olan Onur, Trabzon’un gururu olmayı başardı.

İTALYANLAR HAYRAN KALDI

Avrupa’nın önemli futbol istatistik sitelerinden Whoscored.com’da da Onur, haftanın en iyi 11’ine seçildi. Avrupa Ligi’nde Trabzon’un, Juventus’a elenmesine rağmen İtalyanlar’ı bile kendisine hayran bırakan deneyimli kaleci, 8.8 puanla kendisine kadroda yer buldu. Ay-Yıldızlılar’ın, önümüzdeki çarşamba İsveç’le oynayacağı maçın aday kadrosuna da davet edilen Onur’un formu, hem kulübünü hem de Milli Takım teknik heyetini çok memnun etti.             

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler