TS'ye büyük destek Başkan'dan!

Heyecan dorukta Yönetimin de dört gözle beklediği Beşiktaş sınavı için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in özel girişimlerde bulunacağı dile getirildi. Teknik direkör Ersun Yanal ile sık sık temas kurarak takımının durumu hakkında bilgiler alan Karadeniz t

TS'ye büyük destek Başkan'dan!
Heyecan dorukta
Yönetimin de dört gözle beklediği Beşiktaş sınavı için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in özel girişimlerde bulunacağı dile getirildi. Teknik direkör Ersun Yanal ile sık sık temas kurarak takımının durumu hakkında bilgiler alan Karadeniz temsilcisinin patronunun maçtan önce futbolcularıyla da bir araya gelmesi bekleniyor. Şener'in oyuncularına güven aşılayacağı ve Beşiktaş maçının önemini son bir kez daha vurgulayacağı ifade edildi.

Beşiktaş'a ağırlama
Trabzonspor Yönetimi'nin Beşiktaş maçıyla ilgili olarak farklı planları da var... Misafir takım olan Siyah-Beyazlılar'ı en iyi şekilde ağırlamak için kolları sıvayan Trabzonspor'un kurmaylarının Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar organizasyonuna hazırlandığı da bildirildi. Kent yönetimi de haftanın maçı için seferber oldu. Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun da karşılaşmayı tribünde izleyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor