TS'ye berberlerden SMS desteği

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Serkan Kalkan, aldıkları kararı tüm kamuoyuyla paylaşarak Trabzonspor'a destek kampanyasına herkesi davet etti. Bordo Mavili kulüp için başlatı

TS'ye berberlerden SMS desteği
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Serkan Kalkan, aldıkları kararı tüm kamuoyuyla paylaşarak Trabzonspor'a destek kampanyasına herkesi davet etti. Bordo Mavili kulüp için başlatılan SMS ile destek kampanyasına başta tüm berber ve kuaför esnafının destek vermesini isteyen Kalkan “Trabzonspor bu yıl taraftarına mutluluk yaşatmak için yola çıktı. Bu yolda bizlerde üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. Bu yolda Trabzonspor asla yanlız yürümeyecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler