"TS'ye 2 transfer şart oldu"

Özkan Sümer Brezilya'da çalışıyor, hocamızla da en kısa zamanda masaya oturup görüşeceğiz" "Direkt 11 için sol kanat ve forvet almayı planlıyoruz. Maddi açıdan rahatız ama dengeleri sarsmayız" Özkan Sümer Brezilya'da Trabzonspor'un üst üste kaybettiği pua

"TS'ye 2 transfer şart oldu"

Özkan Sümer Brezilya'da çalışıyor, hocamızla da en kısa zamanda masaya oturup görüşeceğiz" "Direkt 11 için sol kanat ve forvet almayı planlıyoruz. Maddi açıdan rahatız ama dengeleri sarsmayız"

Özkan Sümer Brezilya'da
Trabzonspor'un üst üste kaybettiği puanların ardından takımın takviyeye ihtiyaç duyduğu gerçeği ön plana çıkarken, konuyla ilgili olarak en net açıklama yönetimden geldi... Sezon başındaki transfer çalışmalarında da ön planda olan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, izlenecek olan rota hakkında özel bilgiler aktardı. Yönetim olarak kolların sıvandığını dile getiren Hacısalihoğlu, Özkan Sümer'in ilk temaslar için Brezilya'da olduğunu doğruladı ve “Özkan bey sıkı bir takip yapacak, dönüşte de hocamızla konuşacak. Bizim de Ersun hocayla bir görüşmemiz olacak” dedi.

'Daha iyisini istiyoruz'
Hacısalihoğlu, takımın eksikleri konusunda da gerekenin yapılması gerektiğini ve ilk yarıdan daha başarılı bir ikinci bölüm planladıklarını söyledi. Bordo-Mavililer'in asbaşkanı, “Hemen şunu belirtmek isterim ki oyuncu konusunda şu ana kadar belirlediğimiz bir isim yok. Aradığımız kriterlere uygun futbolcuların tespitine uğraşıyoruz. Bir sol kanat bir de forvete takviye yapmayı planladığımızı söyleyebilirim. Oyuncuların isimleri yönünde bir kararımız olmadığı gibi bütçe işini de netleştirmedik. Zaten ekonomik açıdan önceliğimiz de rakamsal veriler olmayacaktır” ifadesini kullandı.

'Önce tespit etmeliyiz'
Takım içerisindeki dengelerin korunmasına özen göstereceklerinin altını çizen Karadeniz temsilcisinin idarecisi, “Bunun yanı sıra alacağımız oyuncuların direkt olarak ilk 11'de oynayabilecek seviyede bulunmasına da dikkat edeceğiz. Bu iki kritere uyan isimlerle temaslarımız vakit geçirilmeden başlayacaktır” dedi. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, İzleme ve Araştırma Komitesi Başkanı Özkan Sümer'in sadece A Takım odaklı değil, Trabzonspor'un bütün futbol takımları için oyuncu takibi yaptığını ve bunun çok iyi sonuçlar doğuracağına inandıklarını vurguladı.

'Rakipler de zorlanıyor'
Trabzonspor'un zorluk derecesi yüksek maçlarda sıkıntı yaşadığına ilişkin tespitimize ise Hacısalihoğlu şu yanıtı verdi: “Bu tespite farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Evet Trabzonspor'un zorlandığı maçlar olmuştur ama tek zorlanan takım da Trabzonspor değildir. Rakiplerimiz de bu sezon benzer problemlerle karşılaşıyor. Ancak Trabzonspor bu ligde lider durumdaysa demek ki en az sıkıntıyı biz yaşıyoruz. Mevcut sorunlara ilişkin yapıcı tespitlerin tamamının arkasındayız. Fakat yeni bir takım olmamıza rağmen bulunduğumuz konuma yönelik bazı övgüleri de hak ettiğimiz düşüncesindeyim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor