TSYD'den Terim'e kınama

TSYD, Osman Tamburacı'ya Türkiye-Belçika maçından önce yaptığı bir eleştiri yüzünden şiddet içeren ve çirkin sözler sarfeden Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i yayınladığı yazılı bir bildiri ile kınadı. Bildiri aynen şöyle: KINAMA Ulusça birlik

TSYD'den Terim'e kınama
TSYD, Osman Tamburacı'ya Türkiye-Belçika maçından önce yaptığı bir eleştiri yüzünden şiddet içeren ve çirkin sözler sarfeden Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i yayınladığı yazılı bir bildiri ile kınadı.
Bildiri aynen şöyle:

KINAMA

Ulusça birlik ve beraberliğimize ve de birbirimize daha çok sarılacağımız bu günlerde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile spor yazarı - yorumcu meslektaşımız Osman Tamburacı arasında yaşanan ve medyaya da yansıyan olay hepimizi derinden üzmüş, yüreklerimizde onarılmaz yaralar açmıştır.

Bu müessif olay birlikte sevinip gururlanacağımız sportif başarılarımıza gölge düşürmüştür.

Olayın Terim ile medya arasındaki ilişkilerin tam da mutluluk duyacağımız bir yola girdiğini düşündüğümüz günlere rastlaması bütün iyimserliğimizi sonsuz bir karanlığa sürüklemiştir.

Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü gibi üstün bir seviyeye gelmiş spor medyasının her zaman övgü, takdir ve ödüllerini kazanmış, başarı merdivenlerini adım adım çıkışı spor yazarlarınca hep saygı ile karşılanmış bir kişi olan Fatih Terim'in meslektaşımıza karşı takındığı bu anlamsız hiddet ve hakaret içeren bütün saygı sınırlarını aşan tavrını hiçbir mazeret bizlere hoş gördüremez.

Bu nedenle arkadaşımız Osman Tamburacı'ya yapılanları hepimize yapılmış sayıyor, tüm Türk spor kamuoyu önünde Fatih Terim'i şiddetle kınıyoruz..

Bütün demokratik toplumlarda basın özgürlüğünün vazgeçilmez anayasal hak olduğunu, bu bağlamda haberin özgür, yorumun da kutsal olduğunu Fatih Terim'e bir kez daha hatırlatıyor, bundan böyle medya ile ilişkilerinde herkesle olduğu gibi daha medeni ve saygılı olmaya davet ediyor, kendisini yaptıkları ile baş başa bırakıyoruz.

TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor