TS'nin yeni yıldızının hikayesi

Çok değil, sadece bir kaç hafta öncesine kadar keşfedilmeyi bekliyordu... PAF Takım'da gerçekten de iyi işler çıkarıyor, ancak gelecek adına planlar yapmanın çok kolay olmadığını o da biliyordu. Fakat altyapı hamlesinin belki de ilk şanslısı o oldu. PAF't

TS'nin yeni yıldızının hikayesi

Çok değil, sadece bir kaç hafta öncesine kadar keşfedilmeyi bekliyordu... PAF Takım'da gerçekten de iyi işler çıkarıyor, ancak gelecek adına planlar yapmanın çok kolay olmadığını o da biliyordu. Fakat altyapı hamlesinin belki de ilk şanslısı o oldu. PAF'taki performansıyla sivrildi, teknik direktör Ersun Yanal, “Antalya'ya gelsin” dedi. İşte her şey böyle başladı. O kadar heyecanlıydı ki, Antalya'ya takımdan 2 gün önce gitti. Artık o merak ettiği büyülü atmosferin içindeydi. Bu heyecanı en iyi bilen isim Barış Memiş de yanındaydı, kendisine destek olmaktaydı. Sonra ilk idmanına çıktı, dizleri titremedi, özgüveni yüksekti.

Yanal'ın gözüne giren talebesi için kampa gelen başkanına, “Büyük yetenek. Kazanmalı, onun üzerinden gençlere mesaj yollamalıyız” dedi. Başkan da, “Yarın imza atsın” dedi. Duyduklarına inanamıyor, haberi sevdikleriyle paylaşıyordu Göksu. İmza attı, idmanlara devam etti ve A Takım formasını da giydi. Son olarak Yanal onun için, gelecek müjdesini de verdi: A Takım'da kalsın. İşte Göksu'nun öyküsü böyle start aldı, herkes o sayfalara ne yazılacağını beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor