TS'nin yeni transferi hedefini açıkladı!

Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Karadeniz, bordo-mavili takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade ederek, hedefinin Milli Takım olduğunu söyledi. Trabzonspor’un, Altınordu’dan transfer ettiği Türkiye liglerinin en golcü ismi Gökhan Karade

TS'nin yeni transferi hedefini açıkladı!
Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Karadeniz, bordo-mavili takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade ederek, hedefinin Milli Takım olduğunu söyledi.
 
Trabzonspor’un, Altınordu’dan transfer ettiği Türkiye liglerinin en golcü ismi Gökhan Karadeniz, Karacabey Karadenizliler Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Düzenlenen yemeğe annesi Nerman ve babası Seyfettin Karadeniz’le birlikte katılan Gökhan Karadeniz, “Altınordu’da sergilediğim performansımı artırarak, Trabzonspor’da elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takımımın şampiyonluğu için ter dökeceğim. Ondan sonraki en büyük hedefim ise Milli Takım’da yer almak. Umarım bunu da başarıp sizlere büyük bir gurur yaşatırım” dedi.
 
Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feti Toprak ise, Gökhan Karadeniz’in Trabzonspor’a transfer olması nedeniyle dernek olarak böyle bir yemek düzenlediklerini belirterek, “Her zaman Gökhan’ın destekçisi olacağız. Altınordu’da gösterdiği başarıyı Trabzonspor’da da göstereceğine inanıyoruz. Kendisine bol gollü ve başarı dolu bir sezon diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Yemeğin ardından Gökhan Karadeniz, Dernek Başkanı Osman Bektaş’a Trabzonspor forması hediye ederken, Bektaş da kendisine çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor