TS’nin Yabancıları işe yaramadı

Trabzonspor'un yabancıları adeta sefilleri oynuyor. Borda mavili ekibin zirve yolundaki rakiplerini ,yabancı futbolcuları sırtlarken Trabzonspor'un yabancılarının çoğu kadroya bile girmekte zorlanıyor. Büyük umutlarla transfer edilen yabancı futbolcuların

TS’nin Yabancıları işe yaramadı

Trabzonspor'un yabancıları adeta sefilleri oynuyor. Borda mavili ekibin zirve yolundaki rakiplerini ,yabancı futbolcuları sırtlarken Trabzonspor'un yabancılarının çoğu kadroya bile girmekte zorlanıyor. Büyük umutlarla transfer edilen yabancı futbolcuların içersinde adeta futbola da yabancı isimlerin bulunması Trabzonspor'un lig performansını da olumsuz etkiliyor.

Kadrosunda Senegalli kaleci Sylva, Kamerunlu Song, Hırvat Cale, ve Gabriç, Arjantinli Colman Brezilyalı Alenzinho, Gineli Yattara ve Namibyalı Tijukuzu'yu bulunduran Bordo mavililerde bu futbolcular içersinde en istikrarlısı 2si Avrupa kupası 8 ide Süper lig karşılaşması olmak üzere 10 maçta da yer alan kaleci Slyva oldu. Kaleci Slyva ikisi Avrupa kupası 8 ide Süper lig karşılaşması olmak üzere tüm maçlarda 90 dakika görev yaptı. Sahada 900 dakika görev yapan Slyva bordo mavili ekibin en istikrarlı yabancısı oldu.

3 Milyon 900 bin euro'yu bulan bonservis bedeliyle Norveç'in Stabek takımından transfer edilen Alanzinho ise en büyük hayal kırıklığı yaratan yabancı futbolcu oldu. 8 karşılaşmada yer alan Alenzinho bu sürede ancak sahada 305 dakika görev yaptı.

Sylva'dan sonra en istikrarlı yabancı ise 10 maçta 843 dakika forma giyen ve Gaziantepspor maçında penaltı vuruşundan yararlanamayan Colman oldu. Sezon başladıktan sonra transfer edilen Gabriç ile sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçına kadar forma giyemeyen Yattara'da bu sezon Bordo mavililere pek katkı sağlayamadı.


İkisi Avrupa kupası olmak üzere işte Trabzonspor'un yabancı karnesi

SYLVA 10 maç -.900 dk
COLMAN: 10 Maç - 843 dk
SONG 6 maç 540 dk
GABRİÇ 6 maç 459 dk
CALE 6 MAÇ 415 dk
ALANZİNHO 8 Maç - 306 dk
TJİKUZU 5 maç - 234 dk
YATTARA 2 maç - 55 dk


YABANCILARIN GÖRE YAPTIĞI MACLAR VE OYUNDA KALDIKLARI SÜRE

SİVASSPOR: Slyva, Song, Tijukuzu Colman, Alanzinho,

D.BAKIR: Sylva, Cale, Colman, Alanzinho (79 dk) Tijukuzu(71dk)

TOULOUSE: Slyva Song, Cale (79 dk) ( Alenzinho( 26 dk),Tijukuzu (69 dk) Colman

MANİSA :Sylva, Song, Tijukuzu, Colman ( 37 dk) Alanzinho (37dk) dk.),Cale,(66 dk),Gabriç (54 dk)

TOULOUSE :Slyva, Song, Cale, Colman Tijukuzu (4) Alenzinho(54 dk)

BURSASPOR: Slyva, Song, Gabriç , Colman( 28 dk),,

İSTANBUL BB: Sylva , Gabriç Alanzinho,,(2 dk), Colman (86 dk).

ANTALYASPOR: Slyva , Colman, Gabriç Alanzinho,

G.BİRLİĞİ: Slyva,Song, , Colman, Gabriç( 45 dk ) ,Alanzinho(35 dk), Yattara (9 dk)

G.ANTEP Slyva, Cale, Colman, Gabriç, Yattara(45 dk), Alanzinho

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler