TS'nin yabancı millileri ne yaptı

Trabzonspor'un İngiltere Premier League'in West Bromihc takımından transfer ettiği sol bek oyuncusu Marek Cech, Ankarügücü'nden transfer ettiği Slovak Robert Vittek ve Marek Sapara’nın da kadrosunda bulunduğu Slovak milli takımı bu akşam İrlanda Cumhuriye

TS'nin yabancı millileri ne yaptı

Trabzonspor'un İngiltere Premier League'in West Bromihc takımından transfer ettiği sol bek oyuncusu Marek Cech, Ankarügücü'nden transfer ettiği Slovak Robert Vittek ve Marek Sapara’nın da kadrosunda bulunduğu Slovak milli takımı bu akşam İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaştı.

B Grubunda 21:45'te başlayan İrlanda-Slovakya maçı 0-0 sona erdi. Müsabakada Marek Cech, ilk 11’de maça başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Marek Cech başarılı bir performans sergiledi.

Robert Vittek ise 88. Dakikada Holosko’nun yerine oyuna girdi.

Marek Sapara, ise kadroda yer almadı.

POLONYA- MEKSİKA MAÇI

Kadrosunda Trabzonsporlu Mierzejewski, Glowacki ve Brozek’in bulunduğu Polonya, Euro 2012’ye Ukrayna ile birlikte ev sahipliği yapacağı için doğrudan bilet almış durumda.

Bu gece Meksika Futbol Milli Takımı, hazırlık karşılaşmasında Polonya’nın misafir oldu. Karşılaşma, 1-1 berabere sonuçlandı. 3 Trabzonsporlu oyuncu da maça ilk 11’de başladı.

Polonya’nın golünü 27. Dakikada Adrian Mierzejewski’nin Asisti ile Pawel Brozek kaydetti.  27. Dakikada Adrian’ın sağ kenardan taşıyarak ceza sahasına gönderdiği topu Pawel Brozek  ön direkte düzgün bir vuruşla gole çevirdi.

Maçta Meksika 35. Dakikada Hernandez ile beraberliği sağladı.

Maçın 71. Dakikasında Polonya’dan Obraniak kırmızı kart gördü.

İlk yarıda sahanın en iyilerinden biri olan Adrian ve Brozek ikinci yarının ilerleyen dakikalarında oyundan çıktılar.

Glowacki ise 90 dakika sahada kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor