TS'nin yabancı futbolcuları sergide

Varlıbaş Atapark AVM'de düzenlenen resim sergisine Alanzinho, Zokora, Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, Glowacki, Adrian Marjorie ve Paulo Henrique katıldı. Bordo-mavili takımın sezon içerisinde yaptığı maçlardan görüntüleri yağlı boyaya aktaran genç ressa

TS'nin yabancı futbolcuları sergide

Varlıbaş Atapark AVM'de düzenlenen resim sergisine Alanzinho, Zokora, Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, Glowacki, Adrian Marjorie ve Paulo Henrique katıldı. Bordo-mavili takımın sezon içerisinde yaptığı maçlardan görüntüleri yağlı boyaya aktaran genç ressamın çizimleri büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz sezonda takımda forma giyen yabancı oyuncular kendi resimlerini dikkatlice incelerken, bazı futbolcuları ise çizimleri satın aldı.

KTÜ Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrenci olan Necip Emre Yılmaz, sergiyi 1.5 ayda hazır hale getirdiğini belirterek, "Gelecek sezon ligin ilk haftasından son haftasına kadar Trabzonspor'u çizeceğim" diye konuştu.

Bu sırada alışveriş merkezinde bulunan taraftarlar da futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor