TS'nin Türkiye kupası hayali

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TSYD tarafından Kanuni Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen Oyunlardan Olimpiyatlara Trabzon 2 Panelinde konuştu. Hacısalihoğlu bir öğrencinin Trabzonspor bu sezon şampiyon olabilecek mi? şeklinde ki

TS'nin Türkiye kupası hayali

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TSYD tarafından Kanuni Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen Oyunlardan Olimpiyatlara Trabzon 2 Panelinde konuştu.

Hacısalihoğlu bir öğrencinin Trabzonspor bu sezon şampiyon olabilecek mi? şeklinde ki bir sorusuna “ Biz 25 yıldır şampiyon olamıyoruz ama bu sürede bir çok Türkiye kupasını müzemize getirdik. Gönül isterdi ki lige iyi başlayalım. Maalesef bu sezon lige başlarken de lig devam ederken de çok şansızlıklar yaşadık. Şuan zirvedeki takımlarla aramazdaki puan farkı açıldı.  Ama bu değildirdik Trabzonspor lige havlu attı.Lig uzun bir maraton neyin ne olacağı belli olmaz. Ancak lig olmazsa da  önümüzde bir de Ziraat Türkiye kupası var. Ya lig ya bu kupayı alacağız. Trabzonspor bu sezon mutlaka bir kupa alacak “dedi.

AKYAZI YA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Hacısalihoğlu bir başka öğrencinin Avni Aker'e yatırım yaptınız şimdi Akyazı yapılırsa bu stada yapılan masraflar boşa mı gidecek şeklindeki bir sorusunu da “  Akyazı'nın yapılmasını tüm Trabzon istiyor. Trabzon kent olarak tüm bireyleriyle ilk kez bir projeye böylesine destek verdi. Ancak olayın bir de mali boyutu var. Avni Aker'i veriyoruz, Yavuz Selim sahasını veriyoruz, Fatih stadını veriyoruz yine de maliyeti karşılamıyor . Trabzon'daki taban birlikleri Yavuz Selim sahasının verilmesine karşı. Ben de onlarla aynı görüşe katılıyorum. Çünkü burada yılda 650'ye yakın futbol maçı oynanıyor.Kentin emeklisi yaşlısı futbol severi genci, herkes buraya gelip maç izliyor.Burası Trabzon'un simge yerlerinden biri oldu. Bu nedenle verilmesi yanlış olur.

Ancak Akyazı yapılsa bile Avni Aker'e yapılan masraf boşa gitmez. Çünkü Akyazı ancak 2 -3 yılda biter bu nedenle biz o sürede Avni Aker'i kullanırız. Avni Aker'de bu süre içinde zaten miadını doldurmuş olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler