TS'nin teknik ekibi tamam!

Trabzonspor’un birkaç gün içerisinde resmen ismini açıklayacağı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in çalışacağı teknik ekip de şekillendi.Halilhodzic’in Cezayir milli takımında birlikte görev yaptığı bir yardımcısı ile kaleci antrenörünü, iki kondi

TS'nin teknik ekibi tamam!

Trabzonspor’un birkaç gün içerisinde resmen ismini açıklayacağı Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in çalışacağı teknik ekip de şekillendi.

Halilhodzic’in Cezayir milli takımında birlikte görev yaptığı bir yardımcısı ile kaleci antrenörünü, iki kondisyonerini ve Fransa’dan bir antrenörü beraberinde getireceği, Türkiye’den ise yerli antrenör olarak Fatih Kavlak’ın ekibe katılacağı kesinleşti. Halilhodzic’in ekibinde Trabzonspor’un eski futbolcuların Orhan Kaynak’ın da yer alma ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı.

13 Temmuz’da Trabzon’a gelecek olan Vahid Halilhodzic’in 14 Temmuz’da ekibiyle toplantı yapacağı, 15 Temmuz’da ise takımın sağlık kontrolünden geçmeye başlayacağı belirtildi. Trabzonspor’un yurt dışı kampı ise 19 Temmuz’da başlayacak. 15 gün sürmesi beklenen kamp ardından Türkiye’ye dönecek bordo mavililerin kısa bir tatil ardından yurt içi kampı yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler