TS'nin Sivas Mesaisi Başladı

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 futbol sezonun ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya

TS'nin Sivas Mesaisi Başladı

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 futbol sezonun ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Musa, Risp, Ayman ve Ersen Martin katılmadı.

Bordo-mavili takım toplu ve gruplar halinde yaptığı düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan, çift kale maç sırasında oyuncularına sürekli ikazlarda bulundu.

Trabzonspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor