TS'nin savunması 'SOS' veriyor

Trabzonspor'da yaşanan savunma zafiyeti, Gençlerbirliği karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada daha net bir şekilde ortaya çıktı. Teknik Direktör Hugo Broos ise 'SOS' veren savunmayı toparlamaya çalışıyor. Turkcell

TS'nin savunması 'SOS' veriyor

Trabzonspor'da yaşanan savunma zafiyeti, Gençlerbirliği karşısında 2-0 öne geçilmesine rağmen 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada daha net bir şekilde ortaya çıktı. Teknik Direktör Hugo Broos ise 'SOS' veren savunmayı toparlamaya çalışıyor.

Turkcell Süper Lig'de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor galibiyetleriyle moral bularak kendine gelen Trabzonspor, sıkıntılı günleri geride bıraktı derken, Gençlerbirliği karşısında iki farklı öne geçilmesine rağmen alınan 2-2 beraberlikle 1 puanı zor kurtardı.

Farklı kazanılan maçlar sonrası yenilen hatalı gollere dikkat çekmesine karşın, buna önlem alamayan Belçikalı teknik adam hedefteki isim oldu.

Gençlerbirliği karşısına farklı galibiyetler alan kadroyu bozarak çıkan Broos, oyuncu tercihlerinde yaptığı hatayla da, eleştirilerin odağında oldu. Savunmanın arkasına atılan toplarda zorluk çeken bordo-mavililer, ligde oynanan maçların tamamından gol yediler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, takımın iki sağbek'i Serkan Balcı ve Tayfun Cora'yı yedek kulübesine oturtarak, Song'a sağbekte görev verdi. Gabriç'in rahatsızlanıp oyundan çıkmasının ardından, Ferhat'ın bu bölgede etkisiz olması Trabzonspor'a zor anlar yaşattı.

Broos'un, Gaziantepspor karşısında nasıl bir savunma kurgusu ile sahaya çıkacağı merakla beklenmeye başlarken, eski bir savunma oyuncusu olan Belçikalı teknik adamın bu konuda derin bir düşüncenin içine girdi.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor 11 puan topladı. Söz konusu maçların tamamında gol yiyen Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, 15 gol atarken kalesinde ise, 9 gol gördü. Trabzonspor aldığı sonuçlar ve yediği goller şöyle;
"1.Hafta Sivasspor-Trabzonspor: 1-2
2.Hafta Trabzonspor-Diyarbakırspor: 1-2
3.Hafta Manisaspor-Trabzonspor: 1-0
4.Hafta Trabzonspor-Bursaspor: 1-1
5.Hafta İstanbul B.B.-Trabzonspor: 6-1
6.Hafta Trabzonspor-Antalyaspor: 3-1
7.Hafta Gençlerbirliği-Trabzonspor:2-2"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor