TS'nin rakiplerinde son durum

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakipleri bu hafta sonu lig müsabakalarında mücadele ettiler. 3 rakip de haftayı beraberlikle tamamladı. Serie A'da mücadele eden Inter kendi sahasında konuk ettiği Roma ile 0-0 berabere kaldı. Inter sahada, J

TS'nin rakiplerinde son durum

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakipleri bu hafta sonu lig müsabakalarında mücadele ettiler. 3 rakip de haftayı beraberlikle tamamladı.

Serie A'da mücadele eden Inter kendi sahasında konuk ettiği Roma ile 0-0 berabere kaldı. Inter sahada, Julio Cesar; Lucio, Samuel, Ranocchia; Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Sneijder, Obi; Forlan, Milito tertibiyle yer aldı.

Diğer rakiplerden Lille, Fransa Ligue 1'in 6. hafta karşılaşmasında sahasında Sochaux ile 2-2 berabere kaldı.  Lille Metropole Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Lille'in gollerini 50. dakikada Benoit Pedretti ile 78. dakikada penaltıdan Edin Hazard kaydederken, Sochaux'un gollerini ise 70. dakikada Cedric Bakambu ve 86. dakikada Sloan Privat kaydetti.

Rusya Premier Lig'in 24. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakibi CSKA Moskova, Rostov deplasmanına konuk oldu. Olimp-2 Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Dmitri Kruglov'un frikikten kaydettiği golle 1-0 öne geçen Rostov, soyunma odasına bu üstünlükle girdi. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran CSKA Moskova, 65. dakikada Seydou Doumbia'nın golü ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda artan tempoya rağmen her iki takım da gol bulamadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor