TS'nin Polonya programı belli oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu 6. ve son haftasında 11 Aralık Perşembe günü Legia Varşova ile deplasmanda yapacağı maç için yarın Polonya'ya gidecek.Taraftarlar ve basın mensuplarının da yer alacağı bordo-mavili kafile, yarın saat 12.00'de özel uçak

TS'nin Polonya programı belli oldu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu 6. ve son haftasında 11 Aralık Perşembe günü Legia Varşova ile deplasmanda yapacağı maç için yarın Polonya'ya gidecek.

Taraftarlar ve basın mensuplarının da yer alacağı bordo-mavili kafile, yarın saat 12.00'de özel uçakla başkent Varşova'ya hareket edecek.

Bordo-mavililer, yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculuğun ardından varacağı Varşova'da yerel saatle 20.00'de maçın oynanacağı Varşova Stadı'nda yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak.

Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Teknik direktör Ersun Yanal ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı da yerel saatle 19.30’da başlayacak.

Legia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg'in de 17.15'de statta basın toplantısı düzenleyerek maça ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı, Polonya temsilcisinin 18.00'de yapacağı antrenmanla da maçın hazırlıklarını tamamlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler