TS'nin parçalı formaları geliyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, daha önce de kullanılan ve taraftarların büyük beğenisini kazanan parçalı formaların üretimlerinin Aralık ayı içerisinde tamamlanacağını belirterek, ligin ikinci yarısında Trabzonspor'un kullanımıyla birlikte

TS'nin parçalı formaları geliyor
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, daha önce de kullanılan ve taraftarların büyük beğenisini kazanan parçalı formaların üretimlerinin Aralık ayı içerisinde tamamlanacağını belirterek, ligin ikinci yarısında Trabzonspor'un kullanımıyla birlikte söz konusu formaların taraftarlara satışa sunulacağını vurguladı.

Bordo-Mavi renklerini taşıyan çubuklu formaların ise üretici firma tarafından Mayıs ayında hazır hale getirileceğini dile getiren Tunç, “Gelecek sezon takımımızın ana forması olarak bu çubuklu tasarım devreye girecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor